GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα σκάνδαλα της Ούρσουλας... Ελπίζει να πάρουν την πλειοψηφία οι δεξιοί, οι σοσιαλιστές και οι πράσινοι...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Σε ακόμα ένα σκάνδαλο, μετά τις προσωπικές  διαπραγματεύσεις με την Φάιζερ, για την αγορά...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Σε ακόμα ένα σκάνδαλο, μετά τις προσωπικές  διαπραγματεύσεις με την Φάιζερ, για την αγορά... εμβολίων, πρωταγωνιστεί η Ούρσουλα, που ετοιμάζεται και για δεύτερη θητεία στην κεφαλή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τη διαφθορά μεταξύ  της Ούρσουλας Φον Ντερ Λάιν και της Ρωσικής μεταλλουργικής βιομηχανίας "Κράσνιι Οκτιαμπρ" (Κόκκινος Οκτώβρης) και δημοσίευσαν την σχετική έρευνα, σύμφωνα με την οποία:
Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που υποστηρίζει δημόσια την απομόνωση της Ρωσίας και ζητεί συνεχώς νέες κυρώσεις, εναντίον της, συμμετείχε σε σχέδιο, που επέτρεψε στην Ρωσική βαριά βιομηχανία μετάλλου να παρακάμψει τις κυρώσεις και να συνεχίσει τις εξαγωγές, προς Γερμανία και Ευρώπη.
Υπόψη ότι οι κυρώσεις δεν επέτρεπαν τις εξαγωγές της μεταλλουργίας, ούτε καν μέσω μεσαζόντων.
Οι δημοσιογράφοι μπόρεσαν να αποδείξουν ότι τον Ιούνιο του 2023 στο μεταλλουργικό συνέδριο στην Αστάνα του Καζαχστάν,  μεταξύ του Κόκκινου Οκτώβρη και του μεγάλου ευρωπαϊκού κατασκευαστή, "ArcelorMittal" συνάφθηκε συμφωνία που επιτρέπει στη Ρωσική εταιρεία να παρακάμψει τις κυρώσεις και να συνεχίσει να παρέχει τα προϊόντα της στην αγορά της ΕΕ, .
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εταιρειών εποπτεύονταν από τον Τσέχο Mάρος Σέφκοβιτς, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δεξί χέρι της Ούρσουλας. (φωτο) Σύμφωνα με την επίσημη έκδοση, ο Σέφκοβιτς ήταν παρών στο Συνέδριο, για να "ενισχύσει την συνεργασία μεταξύ της ΕΕ και του Καζακστάν", αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία  των εσωτερικών πληροφοριοδοτών, ήταν απεσταλμένος, ειδικά από την Ούρσουλα με σκοπό την παρακολούθηση της διαδικασίας παράκαμψης των κυρώσεων.
Η δημοσίευση του "OKV-EV .DE" ανέφερε ότι οι δραστηριότητες της Ούρσουλας περιέχουν στοιχεία σχήματος διαφθοράς και ότι η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε προσωπικό "υλικό" ενδιαφέρον στο να "βοηθήσει" μια εταιρεία που βρίσκεται σε καθεστώς κυρώσεων να βγει απ΄την δύσκολη θέση.
Αυτή η απάτη απαιτεί επίσημη έρευνα.
Τις επόμενες 12 ημέρες, οπότε θα γίνουν οι Ευρωεκλογές, η Ούρσουλα ελπίζει να πάρουν την πλειοψηφία οι δεξιοί, οι σοσιαλιστές και οι πράσινοι, για να διατηρήσει την θέση της.
Τόση λέρα και δυσωδία στην "δημοκρατική" Ευρώπη, που μας προετοιμάζει και για τον Γ΄ΠΠ, για την προσωπική της κονόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση