GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! Το Ισραήλ ανακαλεί την απόφαση για το Associated Press...

Μετά τις έντονες αντιδράσεις από την Ουάσινγκτον για τη διακοπή της ζωντανής μετάδοσης του Associated Press και την κατάσχεση του εξοπλισμο...


Μετά τις έντονες αντιδράσεις από την Ουάσινγκτον για τη διακοπή της ζωντανής μετάδοσης του Associated Press και την κατάσχεση του εξοπλισμού του από το Ισραήλ, ο υπουργός Επικοινωνιών Σλόμο Κάρχι ανακοίνωσε ότι ανακαλεί την απόφασή του για το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Δεδομένου ότι το υπουργείο Άμυνας επιθυμεί να εξετάσει το θέμα των μεταδόσεων» από την πόλη Σντερότ, πολύ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, «και του κινδύνου για τις δυνάμεις μας, έδωσα εντολή να ακυρωθεί η επιχείρηση και να επιστραφεί ο εξοπλισμός στο πρακτορείο AP», μέχρι το υπουργείο Άμυνας να αποφασίσει, επισημαίνει ο Σλόμο Κάρχι σύμφωνα με ανακοίνωση.

Οι ισραηλινές αρχές κατέσχεσαν νωρίτερα εξοπλισμό του AP λέγοντας ότι το αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο παραβίασε τον νόμο παρέχοντας ζωντανή ροή εικόνας στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera – του οποίου έχει απαγορευτεί η μετάδοση στο Ισραήλ – σύμφωνα με το AP και το υπουργείο Επικοινωνιών του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση