GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νατοϊκές δημοσιογραφικές πόρνες & "Κοινωνιολογία της Τρομοκρατίας"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σφάζοντας την κατώτερη ράτσα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σφάζοντας την κατώτερη ράτσα...

ΗΠΑ: «Οι δηλώσεις της Χαμάς δεν είναι ενθαρρυντικές για εκεχειρία...»
Απαισιoδοξία στις ΗΠΑ για την εκεχειρία στη Γάζα: «Όχι πολύ ενθαρρυντικές» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις της Χαμάς ο Λευκός Οίκος...
Σημερινή "ειδησιογραφία": Η γραμμή για τις δεξιές κι αριστερές Νατοϊκές αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες είναι σαφής!

Τι απαντάει ο φίλος Αλεσάντρο Ορσίνι;

«Το Ισραήλ γυρίζει στη Χαμάς και της λέει: "Ακούστε, σας προσφέρουμε μια ανακωχή. Ελευθερώνετε τους κρατούμενους και στη συνέχεια αρχίζουμε να σφάζουμε όλους τους Παλαιστίνιους. Τι θέλετε σε αντάλλαγμα για την εξόντωση που σας προσφέρουμε;"
- Χαμάς: "Με ποια έννοια, συγγνώμη, δεν καταλαβαίνουμε, δηλαδή, δεχόμαστε ένα διάλειμμα μερικών εβδομάδων, απελευθερώνουμε τους ομήρους και στη συνέχεια συνεχίζετε να βομβαρδίζετε τους Παλαιστίνιους ενάντια σε όλους τους κανόνες και νόμους του πολέμου;"
- Ισραήλ: "Αυτό είναι σωστό, το πράγμα λειτουργεί έτσι: Εσείς, η Χαμάς, δώστε μας τους ομήρους και στη συνέχεια σας σκοτώνουμε όλους και σας πυροβολούμε ακόμη και όταν συλλέγετε τα τρόφιμα του ΟΗΕ και μετά με τα τανκ περνάμε πάνω από τους νεκρούς κι εκείνους που τραυματίσαμε"
- Χαμάς: "Α, εντάξει, καταλαβαίνουμε. Εδώ, είμαστε λίγο αμήχανοι, δεν θέλουμε να φανούμε αχάριστοι, αλλά έτσι, με μια ματιά δεν μας φαίνεται πολύ βολικό. Αλλά, είναι η δυτική λογική της ειρήνης στην Ουκρανία;"
- Ισραήλ: "Ακριβώς, είναι η ίδια δυτική λογική. Εμείς οι δυτικές δημοκρατίες χτίζουμε ειρήνη με πολέμους. Για παράδειγμα, για να κάνουμε ειρήνη στην Ουκρανία, απενοχοποιούμε, εγκαταλείπουμε τη διπλωματία και επενδύουμε μόνον στον πόλεμο. Ομοίως, θα οικοδομήσουμε ειρήνη στην Παλαιστίνη με γενοκτονία"
- Χαμάς: "Α, εντάξει, μας φαίνεται λογικό"
- Ισραήλ: "Εν ολίγοις, τι θέλετε σε αντάλλαγμα για τη σφαγή σας;"
- Χαμάς: "Τίποτα, δεν θέλουμε τίποτα, δεν μας ενδιαφέρει μια διαπραγμάτευση για την εξόντωση του Παλαιστινιακού λαού".
Και τότε οι τίτλοι των δυτικών μέσων ενημέρωσης: "Η Χαμάς απορρίπτει την εκεχειρία που προτείνεται από το Ισραήλ
»

Αλεσάντρο Ορσίνι, Καθηγητής "Κοινωνιολογίας της Τρομοκρατίας" στο "LUISS University"

Να θυμηθούμε τον Αλεσάντρο, όταν οι "πολιτισμένοι" δυτικοί ανέμεναν το τέλος του "αδύναμου ηγέτη" (Πούτιν);

Καταπέλτης ο Καθηγητής Alessandro Orsini, απευθυνόμενος στον Ρίτσαρντ Μουρ, επικεφαλή της MI6, της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας-, 24 Ιούλη 2023 Ξυπνήστε! Δεν είναι το δυτικό μπλοκ που εξευτελίζει τον Πούτιν, αλλά ο Πούτιν που ξεφτιλίζει το δυτικό μπλοκ!

Άραγε θα δούμε στα εγχώρια ΜΜΕ της δημοσιογραφικής Νατοϊκής αλητείας τους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς και σφαγές από τους σιωναζί σήμερα; Ο πιο δειλός στρατός του πλανήτη... ηττήθηκε από την Παλαιστινιακή Αντίσταση, αποχώρησε από την τιμημένη Παλαιστινιακή γη της Γάζας και τα φονικά κι απαγορευμένα όπλα (βόμβες) συνεχίζουν τη Γενοκτονία...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση