GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Δανία για εκτοξευτή πυραύλων του πολεμικού ναυτικού...

Σε αυξημένη επιφυλακή τέθηκαν οι Αρχές της Δανίας, εξαιτίας εκτοξευτή πυραύλων σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, ο οποίος παρουσίασ...


Σε αυξημένη επιφυλακή τέθηκαν οι Αρχές της Δανίας, εξαιτίας εκτοξευτή πυραύλων σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, ο οποίος παρουσίασε σοβαρή βλάβη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τον ελέγξουν!

Αμέσως η Δανία προχώρησε σε κλείσιμο του εναέριου χώρου της και των ναυτιλιακών της οδών κοντά σε ένα κομβικής σημασίας για τη ναυτιλία στενό, στα ανοικτά των ακτών της. Ειδικότερα, η ναυτιλιακή Αρχή της χώρας εξέδωσε προειδοποίηση προς όλα τα πλοία να αποφύγουν μέρος του στενού Great Belt, λόγω κινδύνου πτώσης θραυσμάτων πυραύλου. Ζητήθηκε μάλιστα από τα πλοία να ρίξουν άγκυρα, εάν κριθεί απαραίτητο.

Σε ανακοίνωσή του, ο στρατός της Δανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα με τον πύραυλο εμφανίστηκε «κατά τη διάρκεια μιας υποχρεωτικής δοκιμής, όπου ο εκτοξευτής πυραύλων ενεργοποιείται και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί». «Μέχρι να απενεργοποιηθεί ο εκτοξευτής πυραύλων, υπάρχει κίνδυνος ο πύραυλος να εκτοξευθεί και να πετάξει μερικά χιλιόμετρα μακριά», πρόσθεσε ο στρατός, ενώ δημοσιοποίησε χάρτη της περιοχής στα ανοικτά των ακτών της πόλης Κόρσορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση