GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΜΙΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ Ματσούκα..."

John Makridis Για την ερμηνευτική δεινότητα της Δήμητρας Ματσούκα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η σπαρακτική Νέλλα Κοτρώτση στις "Ψυχο...


John Makridis
Για την ερμηνευτική δεινότητα της Δήμητρας Ματσούκα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.
Η σπαρακτική Νέλλα Κοτρώτση στις "Ψυχοκόρες", η ακραία αυτοκαταστροφική ηρωίδα που ακροβατεί ανάμεσα στην σκληρή εκδικητικότητα για τους άλλους και την ορμητική και μη αναστρέψιμη για την ίδια.
Λίγο σαν ηρωίδα του Τεννεσί Γουίλιαμς με στοιχεία ιψενικής προσέγγισης. Μια ανθισμένη Ματσούκα, που μπορεί και αποδεικνύει πως η λιγωτική ομορφιά της λειτουργεί σαν ιστός που σε εγκλωβίζει για να συνειδητοποιήσεις πως πρόκειται για ίνες ταλέντου και όχι αποπλάνησης λόγω γοητείας.
Μεθυσμένη από τις παραισθήσεις και τις έντονες μεταπτώσεις στον ψυχισμό της, η Νέλλα είναι μία βαθιά δυστυχισμένη γυναίκα που όντως λειτουργεί αυτοκαταστροφικά και επώδυνα. Εκεί που χορεύει, ξαφνικά σέρνεται κι εκεί που αγκαλιάζει αρχίζει να γδέρνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση