GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΡΥΦΗ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ της αντιπροέδρου του ΟΣΕ...

Σάλο έχει προκαλέσει η παραίτηση της Ουρανίας Σαγιάκου με εξώδικο,  η οποία ορίστηκε αντιπρόεδρος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) ...


Σάλο έχει προκαλέσει η παραίτηση της Ουρανίας Σαγιάκου με εξώδικο,  η οποία ορίστηκε αντιπρόεδρος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) μετά τα Τέμπη.

Η κ. Σαγιάκου, δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής στη δυτική Αθήνα με τη ΝΔ το 2019 είναι από το Περιστέρι και προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια. Ο δε διευθύνων σύμβουλος κ.Τερεζάκης είναι μεταβατικός και η παραμονή του είναι ανεπίτρεπτη βάσει του καταστατικού του οργανισμού. Θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Η  Ουρανία Σαγιάκου, που ορίστηκε αντιπρόεδρος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) μετά τα Τέμπη,  παραιτήθηκε στέλνοντας εξώδικο στο Γενικό Μητρώο Επιχειρήσεων (ΓΕΜΗ) από τις 20 Μαρτίου 2024, χωρίς έκτοτε να υπάρξει κάποια ενημέρωση από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών!

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχει υποβάλει παραίτηση –και μάλιστα από τις 19 Μαρτίου 2024– ο πρόεδρος του Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων (ΕΟΔΑΣΑΑΜ), Αθανάσιος Μπίνης, του φορέα δηλαδή που δεν είχε καν διοίκηση όταν συνέβησαν τα Τέμπη για να οργανώσει τις έρευνες και να αποφευχθούν απώλειες στοιχείων, μπαζώματα και συγκάλυψη.ου 2023, μήνες μετά τη θεσμοθέτησή του Οργανισμού και έξι μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση