GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Rebranding Alexis Tsipras”...

“Rebranding Alexis Tsipras”, που λέγαν και στο χωριό του…

“Rebranding Alexis Tsipras”, που λέγαν και στο χωριό του…
Δεν προλάβαμε να γράψουμε για τον μηχανισμό δημοσίων σχέσεων και προπαγάνδας που ανέλαβε να… προστατεύει την… “επένδυση” (βλ. Τσίπρας), και να που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες (τυχαία ή μάλλον επίτηδες εγώ πιστεύω), που τον δείχνουν να διαβάζει σημείωμα της Publicis Communications* με θέμα “Ξαναφτιάχνοντας την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα”!!!
Εν πάσει περιπτώσει μπορεί να τον κάνουν… rebranding (στην κυριολεξία σημαίνει “μετονομασία”) και μπορούν να τον πουν όπως θέλουν, “Αλέκο” ή ακόμα και… “Βαγγέλη”!
Τη ρετσινιά του ανθρώπου που κορόιδεψε όλη την Ελλάδα, ότι ήταν το πιο πιστό “σκυλάκι” του Pyatt και της Ουάσιγκτον, κι ότι την κοπάνησε σαν ξοφλημένος, δύσκολα θα την ξεπλύνουν οι… επαγγελματίες!
Πάντως αφού του… νοίκιασαν και του πληρώνουν κι εταιρεία επικοινωνίας, ετοιμαστείτε - θα μας πρήξουν από δω και πέρα με… Τσίπρα σε μεγάλες δόσεις…
* H πολυεθνική Publicis είναι από τους πιο ισχυρούς /και ακριβούς/ ομίλους διαφήμισης, δημοσίων σχέσεων και τέτοια…
Από πελάτες, πέρα από επιχειρήσεις, είχε αναλάβει να ξεπλύνει τη Σαουδική Αραβία στις ΗΠΑ, τον… Μπολσονάρου στη Βραζιλία, τον… Γουαϊδό στη Βενεζουέλα, την… Ουκρανία κλπ κλπ ενώ θεωρείται ότι έχει… μεγάλο δάκτυλο στο παρασκήνιο στις Βρυξέλλες.
Τώρα θα κάνει και… rebranding (μη χέσω!) τον Τσίπρα!

"Νέος Θερσίτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση