GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Κυνήγι μαγισσών... η υπόθεση "Jorit"...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η ελευθερία του λόγου είναι το πιο όμορφο πράγμα για τους ανθρώπους » Διογένης ο « Κυνικός » ( 410-323 π.Χ. )

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η ελευθερία του λόγου είναι το πιο όμορφο πράγμα για τους ανθρώπους»
Διογένης ο «Κυνικός»
(410-323 π.Χ.)

Όλα ξεκίνησαν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας 2024 (7 Μάρτη), στο Σότσι, όταν ο Ναπολιτάνος καλλιτέχνης Jorit απευθύνεται στον Πρόεδρο Πούτιν:

«Εάν είναι δυνατόν, μπορώ να κάνω μια φωτογραφία μαζί σας, για να δείξω στην Ιταλία ότι είστε αληθινός. Γιατί η προπαγάνδα λέει περίεργα πράγματα;»
Η χιουμοριστική απάντηση του Προέδρου:
«Σίγουρα, δεν θα με τσιμπήσεις για να βεβαιωθείς ότι είμαι αληθινός;»

Και... φωτογραφήθηκαν...

Σε κρίση και παραληρηματική αντίΡωσική υστερία τα ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, το πολιτικό σύστημα (αριστερά, δεξιά κι ακροδεξιά). Κρίση λόγω της παρουσίας Ιταλών στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας 2024 κι ιδιαίτερα λόγω της συμμετοχής του Ναπολιτάνου καλλιτέχνη Jorit.

Για πολλοστή φορά η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της "πολιτισμένης" δύσης, της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", όπως ψευδεπίγραφα αποκαλούν την "Ευρωπαϊκή Ένωση", το 4ο Ράιχ!

Η αριστερή αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Pina Picierno, της Νατοϊκής ευρωπαϊκής αριστεράς για να συνεννοηθούμε, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την υιοθέτηση κυρώσεων κατά του διεθνούς φήμης Ιταλού καλλιτέχνη Jorit, για την φωτογραφία του με τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν.

«ΓΚΡΑΑΑΚ
ΚΥΡΩΣΕΙΣ
ΓΚΡΑΑΑΚ
»

Έτσι σχολιάζει το αίτημα της αντιπροέδρου της ευρωβουλής, την αριστερή Pina Picierno, ο σκιτσογράφος Mario Improta

Οι ακτιβιστές της "Casa Pound" (νεοφασιστική οργάνωση, συγγενής της χρυσής αυγής) υιοθετούν παρόμοια στάση. Η "Primato Nazionale", το περιοδικό του μεταφασιστικού κινήματος, έγραψε ότι περιμένει «αποφάσεις Δήμων για την αφαίρεση των έργων ενός "καλλιτέχνη" που συνεργάζεται ενεργά στη φιλορωσική προπαγάνδα στην Ιταλία»

Στην ίδια κατεύθυνση η παραδοσιακή δεξιά...

Ο συγχρονισμός υποδηλώνει μια καθόλου εντυπωσιακή «αντιστοιχία ερωτικών συναισθημάτων» μεταξύ της ευρωβουλευτή της αριστεράς και της ιταλικής ακροδεξιάς. Ο αγώνας εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού ενώνει αδερφικά όλους όσους πολεμούν στην Ουκρανία υπό την ηγεσία του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί για τη δόξα του Στέπαν Μπαντέρα.

Η εκστρατεία μίσους, η αντίρωσική υστερία απέδωσε αμέσως καρπούς. Την επόμενη μέρα, 8 Μάρτη, μια τοιχογραφία του Jorit που απεικόνιζε μια Παλαιστίνια βανδαλίστηκε με λευκή μπογιά.
Αυτό συνέβη στην Ίσκια. Οι βάνδαλοι υπογράφουν με μια ουκρανική σημαία, παρά το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης δεν εξέφρασε ποτέ μια λέξη μίσους προς τους Ουκρανούς.

Ενδεικτικά έργα του Jorit:









✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την Γενοκτονία κι Εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση