GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης...

Όπως  αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Μπισμπίκης αντιμετώπισε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και πιο συγκεκριμένα πρό...


Όπως  αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Μπισμπίκης αντιμετώπισε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και πιο συγκεκριμένα πρόβλημα στην καρδιά του.

Το Βασίλη Μπισμπίκη μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή με την οποία συζούν στη Βούλα και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο πόνος στο στήθος του οφείλεται σε καρδιολογικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, ο Βασίλης Μπισμπίκης υποβλήθηκε και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση όπου όλα πήγαν καλά και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται έκτοτε ομαλά.

Η Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του και μάλιστα θα δώσει κανονικά το “παρών” τόσο απόψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται όσο και αύριο στο J2US.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. 
Με τον ηθοποιό έχουν επικοινωνήσει ήδη ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου αλλά και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση