GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Χασάν Νασράλα με Χαμάς, για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, συναντήθηκε σήμερα με...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, συναντήθηκε σήμερα με...

αντιπροσωπεία ηγετικών στελεχών του κινήματος της Χαμάς, με επικεφαλής τον Khalil Al-Hayya, εκλεγμένο βουλευτή στο Νομοθετικό Συμβούλιο της Παλαιστίνης (Βουλή των τελευταίων Παλαιστινιακών εκλογών του 2006) και αναπληρωτή επικεφαλής του Παλαιστινιακού Κινήματος Αντίστασης στη Λωρίδα της Γάζας.
Στη συνάντηση εξέτασαν τις τελευταίες καταστάσεις και εξελίξεις στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη και τον συντονισμό των πολλαπλών μετώπων για την υποστήριξή τους, καθώς και την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με στόχο να σταματήσει η σιωνιστική επίθεση στη Γάζα, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες Αντίστασης που εξυπηρετούν την Παλαιστινιακή υπόθεση και τον λαό της.

Πριν την συνάντηση, σήμερα το πρωί, ως απάντηση στις ισραηλινές επιθέσεις σε κέντρα και σπίτια πολιτών στο νότιο Λίβανο τις τελευταίες ημέρες, η Χεζμπολάχ εκτόξευσε εκατοντάδες ρουκέτες προς τα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Παλαιστίνης.
Σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, εκτοξεύτηκαν περισσότεροι από εκατό πύραυλοι.
Παρά τις απειλές των σιωναζί για τη δράση της Χεζμπολάχ και πως ο Λιβανος θα γίνει νέα Γάζα, ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου της Γαλιλαίας σχολίασε ως εξής την στρατιωτική επιχείρηση της Χεζμπολάχ: «Το Ισραήλ έχει χάσει την αποτρεπτική του ικανότητα και δεν είναι σε θέση να την αποκαταστήσει»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την Γενοκτονία κι Εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση