GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

32ΧΡΟΝΟΣ! Άνδρας μαχαίρωσε γυναίκα στην Ερμού...

Άνδρας ηλικίας 32 ετών με καταγωγή από το Ιράν μαχαίρωσε γυναίκα ηλικίας 22 ετών στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος λίγο μετά τις 13:0...


Άνδρας ηλικίας 32 ετών με καταγωγή από το Ιράν μαχαίρωσε γυναίκα ηλικίας 22 ετών στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας που εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη. Η γυναίκα διακομίστηκε εν ζωή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης αφού ενημέρωσε πως αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας, ισχυρίστηκε πως «η νεαρή είναι πράκτορας των Γερμανών».

Μάλιστα, οι αρχές στην αρχή ερευνούσαν το ενδεχόμενο να γνωρίζονται η γυναίκα με τον δράστη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι πρόκειται για έναν ψυχικά διαταραγμένο άνδρα, ο οποίος έκανε μια τυχαία επίθεση στον δρόμο.

1 σχόλιο

  1. Στο άρθρο δεν αναφέρονται η εθνικότητα του θύματος και αν ο δράστης βρισκόταν νομίμως στην Ελλάδα.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση