GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΣΤΟΡΙΚΟ! ΤΟΥΣ "ΒΓΑΖΕΙ" όλους ...ανασφάλιστους ο ΕΦΚΑ

Γεώργιος Αγαλιώτης Ιστορική μέρα η σημερινή για τον ΕΦΚΑ ο οποίος καταδεικνύει πως όποια υποτιθέμενη μεταρρύθμιση και να κάνουν στο δημόσιο ...


Γεώργιος Αγαλιώτης
Ιστορική μέρα η σημερινή για τον ΕΦΚΑ ο οποίος καταδεικνύει πως όποια υποτιθέμενη μεταρρύθμιση και να κάνουν στο δημόσιο αυτό οργανισμό δε πρόκειται να έχουμε αποτελέσματα. Κυριολεκτικά επικρατεί το χάος σε όλα.
Είναι όχι μόνο μη λειτουργικός αλλά και άκρως επιζήμιος για τη λειτουργία της οικονομίας. Η πλειοψηφία του στελεχιακού του δυναμικού (όταν βέβαια εμφανίζεται και εργάζεται) είναι χαμηλότατης στάθμης-ικανοτήτων ενώ ταυτόχρονα έχουν αποτύχει σχεδόν στο σύνολό τους οι προσπάθειες μηχανοργάνωσης.
Η ιστορική μέρα έγκειται στο ότι σχεδόν το σύνολο των Ε.Ε εμφανίζονται ανασφάλιστοι ακόμη και αν έχουν καταβάλλει τις εισφορές τους σε μια παροιμιώδη γενική αστοχία άχρηστου ανθρώπινου δυναμικού και μηχανογραφικών συστημάτων.
Τη γενική κρατική ανικανότητα και για ποιους λόγους δεκαετίες τώρα δε μπορούμε να διορθώσουμε έστω το πρόβλημα αναζητήστε το στο τρόπο που γίνεται δεκαετίες τώρα η στελέχωση, η επιλογή και εγκατάσταση λογισμικών.
ΕΦΚΑ , ο μεγαλύτερος κρατικός ''οίκος ανοχής'' μιας πολιτείας που έχει αναγάγει σε τέχνη τη ταλαιπωρία του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση