GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΕΛΕΓΗ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια ο Τσίπρας...

Πρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια εκλέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συγκεντρώνοντας πλει...


Πρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια εκλέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συγκεντρώνοντας πλειοψηφία περίπου 80%.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε του Ούγγρου συντηρητικού Ζολτ Νέμεθ. Την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα στήριξαν οι Σοσιαλιστές, η Αριστερά, οι Φιλελεύθεροι ALDE και μέρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

1 σχόλιο

  1. Αυτό τώρα είναι θετικό; Ο άνθρωπος που υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών και παραχώρησε το όνομα Μακεδονία στους γείτονες με την σύνθετη ονομασία "Βόρεια Μακεδονία" και μια εβδομάδα μετά ψήφισε την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών. Καλύτερα να έβγαινε ο Ούγγρος που είναι πιθανόν Σλάβος. Ούτε ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι να ήταν ο Αλέξης Τσίπρας που αποδεχτήκαμε την σύνθετη ονομασία Erga Omnes-για όλες τις χρήσης. Σίγουρα βοήθησε σε αυτή την τοποθέτηση βοήθησε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος που έγινε πρόσφατα επίτροπος στην Ε.Ε. προτεινόμενος από την Ελλάδα. Τώρα θα δείτε τι σημαίνει νατοϊκή ευρω-αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση