GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! Η Ζωρζέτα Λάλη που "μπλοκάρει" την έδρα του Κασσελάκη στην Βουλή...

Σε μείζον θέμα εξελίσσεται η εμφάνιση στα δημόσια πράγματα της Ζωρζέτας Λάλη, της  υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ με το ψηφοδέλτιο επικρατείας, η οπο...


Σε μείζον θέμα εξελίσσεται η εμφάνιση στα δημόσια πράγματα της Ζωρζέτας Λάλη, της  υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ με το ψηφοδέλτιο επικρατείας, η οποία έχει μεν αποχωρήσει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το Νοέμβριο, αλλά τώρα θέλει να κρατήσει  τη βουλευτική έδρα που πιθανόν προκύψει από την προσπάθεια της Κουμουνδούρου να μπει στη Βουλή ο αρχηγός του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Η κυρία Λάλη επανεμφανίστηκε  στα πολιτικά πράγματα με αφορμή τη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι ενδεχομένως παραιτηθεί από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Όθωνας Ηλιόπουλος. Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχει η σημαντική δυνατότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ να δει στη Βουλή τον αρχηγό του, Στέφανο Κασσελάκη. Ο οποίος ήταν στην 9η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος στις εκλογές του Ιουνίου. Αρκεί να παραιτηθούν του δικαιώματος όλοι οι ενδιάμεσοι επιλαχόντες – Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου, Αθανάσιος Τσακρής, Ζωρζέτα Λάλη. Και ενώ υπάρχει αυτή η προσδοκία στην Κουμουνδούρου, η κυρία Λάλη έσπευσε να δηλώσει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, διότι «θέλει να τιμήσει τον Αλέξη Τσίπρα», που την τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο. 

Οι αναρτήσεις του Σεπτεμβρίου
Η  κυρία Λάλη δεν ανήκει πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε πρόκειται να επιστρέψει σε αυτόν αφού όχι μόνο αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το έκανε και με εκκωφαντικά τρόπο. Χαρακτήρισε τον Σεπτέμβριο την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη ως «κενή πολιτικού περιεχομένου» και δήλωσε ξεκάθαρα τη στήριξή της στην Έφη Αχτσιόγλου, ενώ όταν εξελέγη ο νέος αρχηγός μίλησε για «θλιβερή μέρα». Και τον Νοέμβριο, ακριβώς μία μέρα πριν την αποχώρηση της Ομπρέλας ζήτησε από την Κουμουνδούρου να διαγραφεί από τα αρχεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση