GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΚΕΨΗ! Στον Λευκό Οίκο στις 4 Απριλίου ο Μητσοτάκης...

Στην Ουάσιγκτον θα μεταβεί στις 4 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και θα έχει συνάντηση στο Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν. Ο ...


Στην Ουάσιγκτον θα μεταβεί στις 4 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και θα έχει συνάντηση στο Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν. Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις ΗΠΑ και στην Ουάσινγκτον προκειμένου να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του Λευκού Οίκου για την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Όπως ενημέρωσε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος παραβρέθηκε στο συνέδριο «city hub events» που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη, η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο πιστοποιήθηκε στο περιθώριο του προγράμματος της εκδήλωσης. Πρόκειται για το εξ αναβολής ταξίδι που επρόκειτο να κάνει τον Ιανουάριο ο Έλληνας πρωθυπουργός, καθώς τότε είχε νοσήσει με γρίπη H1N1.

Κυβερνητικές πηγές: Δεν έχουμε λάβει καμία επιβεβαίωση για καμία ημερομηνία
Πάντως, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι: «Είμαστε σε συζητήσεις. Δεν έχουμε λάβει ακόμα καμία επιβεβαίωση για καμία ημερομηνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση