GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! Νεκρός ο 35χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι...

Yπέκυψε o άνδρας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (8/2), στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βό...


Yπέκυψε o άνδρας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (8/2), στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 35χρονος, με καταγωγή από το Ιράν, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διασωληνώθηκε και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Βίντεο εξωτερικής κάμερας από τη στιγμή του πυροβολισμού που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει να ξεσπά άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών μέσα σε καφετέρια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Σύμφωνα με τις εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα πριν, επικρατεί αναταραχή με ορισμένους να κρατούν καδρόνια. Ένας από αυτούς είναι και ο Ιρανός, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να χτυπήσει κάτι ή κάποιον την ώρα του καβγά, αλλά πέφτει στο έδαφος.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη του πυροβολισμού, ενώ συλλέγει οπτικό υλικό από κάμερες που κατέγραψαν το αιματηρό περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση