GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗ ΘΕΣΗ του Μπάιντεν! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ την Μισέλ Ομπάμα για υποψήφια πρόεδρο...

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες ότι η Μισέλ Ομπάμα θα λάβει το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York ...


Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες ότι η Μισέλ Ομπάμα θα λάβει το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times αυτό το σενάριο είναι πιθανό, αναφέροντας ότι η σύζυγος του πρώην προέδρου «ενδέχεται να εργάζεται ήδη για την κούρσα με φόντο τον Λευκό Οίκο».

Μάλιστα, η αρθρογράφος επικαλείται «κάποιες πληροφορίες από πηγές στις οποίες ελάχιστοι έχουν πρόσβαση» και αποκαλύπτει ότι η Μισέλ Ομπάμα έχει ήδη κάνει επαφές με χορηγούς για την εκστρατεία της.«Το σχέδιο είναι τον Μάιο ο Μπάιντεν να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος και στο συνέδριο των Δημοκρατικών τον Αύγουστο η Μισέλ Ομπάμα να λάβει το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές», αναφέρεται.

Μάλιστα, τονίζεται ότι «ήδη η ομάδα της Ομπάμα κάνει έρευνες για το πώς θα εκλάμβαναν μια πιθανή υποψηφιότητά της εκπρόσωποι του κεφαλαίου στις ΗΠΑ».Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν να ακούγονται περισσότεροι ψίθυροι για την υποψηφιότητα της Μισέλ Ομπάμα.

Εκτός από τις «φήμες» που διαρρέουν, έχουμε και μια πληθώρα δημοσιευμάτων σε μεγάλα ΜΜΕ, φιλικά κείμενων προς το κόμμα των Δημοκρατικών, που εκφράζουν ανοικτά πλέον την ανησυχία τους για το κατά πόσο ο γέρων Τζο Μπάιντεν, μπορεί να είναι υποψήφιος εκ νέου και αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ, που είναι επίσης ηλικιωμένος αλλά… σε καλύτερη νοητική φόρμα.

Εκτός, ακόμα όλων αυτών, η… «σούπερ σταρ» Μισέλ, πριν λίγες μέρες κέρδισε το δεύτερο Grammy για την καλύτερη ηχογράφηση βιβλίων, νικώντας τον Μπέρνι Σάντερς και τη Μέριλ Στριπ – Την ΠΟΙΑ; Την Μέριλ Στριπ, λέμε, που έχει σαρώσει τα βραβεία Όσκαρ!!!

Οκ, είναι μαύρη, είναι γυναίκα και διαβάζει τέλεια τα παραμύθια! Πού θα βρουν καλύτερη; Την τύχη της Χίλαρι θα έχει, αλλά θα είναι αργά όταν το καταλάβουν…

Να σημειωθεί ότι στις 2 Ιουνίου 2010 ο Paul McCartney τραγούδησε το “Michelle” στην Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης προς τιμήν του ως νικητή του ετήσιου βραβείου Gershwin:
June 2, 2010
“Paul McCartney sings “Michelle” to First Lady Michelle Obama during an event honoring McCartney as winner of the annual Gershwin Prize. I knew this was a special moment but didn’t have a full realization of its significance until when I later heard the President telling others that his wife could never have imagined as an African-American girl growing up on the South side of Chicago that someday a Beatle would be singing this song to her as First Lady of the United States.” (Official White House Photo by Pete Souza)
This official White House photograph is being made available only for publication by news organizations and/or for personal use printing by the subject(s) of the photograph. The photograph may not be manipulated in any way and may not be used in commercial or political materials, advertisements, emails, products, promotions that in any way suggests approval or endorsement of the President, the First Family, or the White House.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση