GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ο Μακρόν!" ΑΓΡΟΤΕΣ με τρακτέρ μπήκαν στο Παρίσι...

Δεν το βάζουν κάτω οι αγρότες στη Γαλλία και όπως όλα δείχνουν δεν έχουν σκοπό να υποχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Βίντεο ...


Δεν το βάζουν κάτω οι αγρότες στη Γαλλία και όπως όλα δείχνουν δεν έχουν σκοπό να υποχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και έχουν αναρτηθεί από χρήστες των social media, δείχνουν τα τρακτέρ να κατακλύζουν κεντρικές οδούς του Παρισίου, φτάνοντας σχεδόν «μία ανάσα» από τον πύργο του Άιφελ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Γεωργίας στο Παρίσι με στόχο να αποκλείσουν την είσοδο διαμαρτυρόμενοι για τα αιτήματά τους, ενώ κάποια κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του μουσείου των απόμαχων.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες εβδομάδες η κυβέρνηση του Εμανουέλ Μακρόν υποσχέθηκε να εκπληρώσει πολλά από τα αιτήματα τους, από τη μεριά τους όμως οι αγρότες υποστηρίζουν ότι οι δεσμεύσεις αυτές δεν υλοποιήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση