GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ λάθος που κάνουν οι ερωτευμένοι...

Δημήτρης Τριάντος Το κυριότερο λάθος που κάνουν οι ερωτευμένοι είναι ότι δεν αποταμιεύουν, είναι συναισθηματικά σπάταλοι. Λένε πολλά, κάνουν...


Δημήτρης Τριάντος
Το κυριότερο λάθος που κάνουν οι ερωτευμένοι είναι ότι δεν αποταμιεύουν, είναι συναισθηματικά σπάταλοι. Λένε πολλά, κάνουν πολλά, βρίσκονται πάρα πολύ συχνά. Ο έρωτας θέλει οικονομία, αλλά όταν σε κυριεύει το πάθος δεν τα σκέφτεσαι. Και σε κυριεύει το πάθος γιατί ο έρωτας γεννιέται από το προσωπικό μας έλλειμμα και όχι πλεόνασμα, η ανάγκη και όχι η αυτάρκεια είναι που φέρνει δυο ανθρώπους κοντά.
Λόγω λοιπόν του συναισθηματικού πληθωρισμού, η χημεία κάποτε τελειώνει. Ο οργανισμός παράγει αντισώματα, απέναντι στις ορμόνες του έρωτα και τις αποβάλλει. Αλίμονο αν δεν συνέβαινε αυτό. Φανταστείτε να ήμασταν για πάντα ερωτευμένοι Σαν να περάσεις όλη σου την ζωή με πυρετό, ταχυκαρδίες , πεταλούδες στο στομάχι, να μην τρώς καλά, να μην κοιμάσαι καλά, σκέτο μαρτύριο. Η ερωτική έξαψη δεν αντέχεται για πολύ καιρό, θα εξαϋλωνόμασταν και δεν θα ήμασταν παραγωγικοί σε κανέναν άλλο τομέα.
Σκοτώνουμε τον έρωτα για να επιβιώσουμε.
φωτο. 1950, Παρίσι, " Το Φιλί", από τις διασημότερες φωτογραφίες του περασμένου αιώνα, ο φωτογράφος Ρομπέρ Ντουανό παραδέχθηκε δεκαετίες μετά ότι η σκηνή ήταν στημένη με φοιτητές Δραματικής Σχολής, απομάγευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση