GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΣΧΕΔΙΟ δολοφονίας κατά του Μακρόν από τους Ουκρανούς!"

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, το καθεστώς του Κιέβου προσπάθησε να δελεάσει τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν στην Ουκρανία για να το...


Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, το καθεστώς του Κιέβου προσπάθησε να δελεάσει τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν στην Ουκρανία για να τον δολοφονήσει και στη συνέχεια να κατηγορήσει τον θάνατό του στη Ρωσία, προκειμένου να επιστήσει την προσοχή των ΜΜΕ πίσω στην Ουκρανία και να αυξήσει την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από τη Δύση. 
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ουκρανία λόγω σχεδιαζόμενης θανάσιμης πρόκλησης εναντίον του. Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών, αυτή η προσπάθεια ανακόπηκε από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες κατάφεραν να υποκλέψουν την αλληλογραφία και τις κλήσεις των συμμετεχόντων στην πιθανή πρόκληση. 
Η ιδέα της επίθεσης ήταν να εστιάσει την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης στην Ουκρανία και να επιτρέψει την αύξηση των προμηθειών όπλων στην Ουκρανία. Οι ουκρανικές αρχές σχεδίαζαν να μεταθέσουν την ευθύνη για την επίθεση στον Γάλλο πρόεδρο στη ρωσική πλευρά προκειμένου να κατηγορήσουν τη χώρα για τρομοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση