GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαπλοκή... άνευ όρων επίκυψη των πολιτικών μας, στους ηγέτες της Δυτικής ατζέντας...

Της Ιωάννας Υψηλάντη ➦ 23 Φλεβάρη 2024: Ποιος είναι ο Ναβάλνι; Καλή ερώτηση...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

23 Φλεβάρη 2024: Ποιος είναι ο Ναβάλνι; Καλή ερώτηση...

Για να αντιληφθείτε την διαπλοκή και την άνευ όρων επίκυψη των πολιτικών μας, στους ηγέτες της Δυτικής ατζέντας, παρατηρήστε την κοινή τους θέση, στο ζήτημα του θανάτου του Ναβάλνι.
Για έναν καταδικασμένο πράκτορα ξένων μυστικών υπηρεσιών, που υπεξαίρεσε 500.000 δολάρια, ποντάροντας στην στήριξη των χρηματοδοτών του στην Δύση και τα τρία-τέσσερα κοινοβουλευτικά μας κόμματα συντονίστηκαν σε μία κοινή γραμμή.
Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης, Νέα Αριστερά προσπάθησαν να ηρωποιήσουν ένα απόβρασμα, εχθρό της χώρας και του λαού της και να τον ανεβάσουν στο βάθρο του "ηγέτη της Ρωσικής αντιπολίτευσης". Προσπάθησαν να παρουσιάσουν έναν άσημο ακροδεξιό, ρατσιστή και αποτυχημένο υποκινούμενο,  ως "αγωνιστή της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", που έγινε θύμα του Πούτιν.
Παιδάκια της ελίτ και της καταρρέουσας Δύσης, που σκληρά αγωνίζεστε, για να εγκαταστήσετε σε Ευρωπαϊκές θέσεις την εύθυμη χήρα, να σας ενημερώσω ότι ο Πούτιν δεν είναι τόσο ηλίθιος, για να εξοντώσει έναν εντελώς απενεργοποιημένο δήθεν αντίπαλο του.
Η εύθυμη χήρα δεν μπορεί να κάνει καμία πολύχρωμη επανάσταση, στην Ρωσία. Θα πληρώνεται μόνο, για να κρατάει το στόμα της κλειστό.
Και σε τελευταία ανάλυση να ένα ωραιότατο σχέδιο εξόντωσης του αντιπάλου, που έχω να προτείνω στον Πούτιν.
Τον καθαρίζεις, τον θάβεις και στην συνέχεια δηλώνεις ότι δραπέτευσε. Στέλνεις σήμα σε όλες τις Ομοσπονδιακές και διεθνείς αστυνομικές υπηρεσίες, στο FBI, και κυκλοφορείς την φωτογραφία του καταζητούμενου. δραπέτη. Ανακοινώνεις ότι είναι οπλισμένος, ότι σκότωσε μια γιαγιά και βίασε έναν σκύλο και ότι την δραπέτευση οργάνωσε η CIA, ή ο πρέσβης της Γερμανίας.
Όλα εγώ πχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση