GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΙΞΕ το γάντι ο Πούτιν στις ΗΠΑ! "ΑΡΧΙΣΤΕ να μας σέβεστε, ελάτε για διαπραγμάτευση..."

«Δεν καταλαβαίνω γιατί Αμερικανοί στρατιώτες πρέπει να πολεμήσουν στην Ουκρανία», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη ...


«Δεν καταλαβαίνω γιατί Αμερικανοί στρατιώτες πρέπει να πολεμήσουν στην Ουκρανία», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη που έδωσε στον αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον. Εστειλε δε μήνυμα διαπραγμάτευσης, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι η Ρωσία θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για τα συμφέροντά της.

«Υπάρχουν μισθοφόροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο μεγαλύτερος αριθμός μισθοφόρων προέρχεται από την Πολωνία, με τους μισθοφόρους από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη δεύτερη θέση και τους μισθοφόρους από τη Γεωργία στην τρίτη θέση. Λοιπόν, αν κάποιος έχει την επιθυμία να στείλει τακτικά στρατεύματα, αυτό σίγουρα θα έφερνε την ανθρωπότητα στα πρόθυρα μιας πολύ σοβαρής παγκόσμιας σύγκρουσης. Αυτό είναι προφανές. Το χρειάζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες; Για ποιο λόγο; Χιλιάδες μίλια μακριά από την εθνική σας επικράτεια. Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε; Έχετε προβλήματα στα σύνορα. Ζητήματα με τη μετανάστευση, θέματα με το εθνικό χρέος. Περισσότερα από 33 τρισεκατομμύρια δολάρια».



«Δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, πρέπει λοιπόν να πολεμήσετε στην Ουκρανία. Δεν θα ήταν καλύτερα να διαπραγματευτείτε με τη Ρωσία; Κάντε μια συμφωνία. Κατανοώντας ήδη την κατάσταση που αναπτύσσεται σήμερα, συνειδητοποιώντας ότι η Ρωσία θα αγωνιστεί για τα συμφέροντά της μέχρι τέλους. Και συνειδητοποιώντας ότι αυτό είναι ουσιαστικά μια επιστροφή στην κοινή λογική, αρχίστε να σέβεστε τη χώρα μας και τα συμφέροντά της και να αναζητάτε συγκεκριμένες λύσεις. Μου φαίνεται ότι αυτό είναι πολύ πιο έξυπνο και πιο ορθολογικό», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση