GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ! Η "ΚΗΦΙΣΙΑ" καταγγέλλει τον Μπέο για ρατσιστική επίθεση στον Τεττέι...

Βίντεο από τη ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο Ανδρέας Τετέι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Βόλο, έδωσε στη δημοσιότ...


Βίντεο από τη ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο Ανδρέας Τετέι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Βόλο, έδωσε στη δημοσιότητα η Κηφισιά. Σε αυτό, φαίνεται ο Αχιλλέας Μπέος να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή, αποκαλώντας τον 22χρονο επιθετικό «μαϊμού».

Η ανάρτηση της Κηφισιάς:
«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!».


1 σχόλιο

  1. Να είσαι προπονητής και να έχεις στην άκρη του πάγκου τον γνωστό από χρόνια χουλιγκάνο τον Μπέο. Άντε να δουλέψεις μετά. Βαρέα και ανθυγιεινά θα κολλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση