GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελα μου ντε που δεν υποφέρουν ΜΟΝΟ οι "παρανομούντες" αγρότες-ψηφοφόροι της ΝΔ!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ανεβαίνουν διάφορες αναρτήσεις δείχνοντας τα ποσοστά ψήφων, που συγκέντρωσε η ΝΔ, σε...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ανεβαίνουν διάφορες αναρτήσεις δείχνοντας τα ποσοστά ψήφων, που συγκέντρωσε η ΝΔ, σε... αγροτικές περιοχές και που ξεπερνούν το 40%.
Ως συμπέρασμα βγαίνει η ατάκα "Καλά να πάθουν!" για όσα υποφέρουν.
Ελα μου ντε που δεν υποφέρουν ΜΟΝΟ οι "παρανομούντες" αγρότες-ψηφοφόροι της ΝΔ! Μαζί τους υποφέρουν και όσοι αγρότες δεν "παρανόμησαν", ψηφίζοντας ΝΔ. Μαζί τους υποφέρουν και οι εργαζόμενοι σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, που συνδέονται με την αγροτο-κτηνοτροφική παραγωγή. Μαζί τους υποφέρουμε και όλοι εμείς οι καταναλωτές, που με τις τεχνητές ελλείψεις προϊόντων βρίσκουν πεδίο δόξης λαμπρό τα αρπαχτικά των μεσαζόντων και των σουπερμαρκετάδων να απομυζούν τα λαϊκά εισοδήματα.
Πού οδηγεί και ποιον συμφέρει η "λογική" του 41%;
Μα σε νέο διχασμό της κοινωνίας, που έτσι δεν μπορεί να συντονίσει μία κοινή δράση και να στραφεί, κατά των πραγματικών ενόχων, που είναι το πολιτικό σύστημα της Ευρωδουλείας και που πολύ χαίρεται με τους τσακωμούς μας.
Σ΄αυτό το σλόγκαν του "41%" κρύβεται και μια άλλη υστεροβουλία. Η επιστροφή ψήφων, σε άλλα κόμματα, που σήμερα, "πυροβολούν το 41%,  των "μετανοιωμένων" και "καταντροπιασμένων" αποσκηρτισάντων. Και μάλιστα σε κόμματα, που ακολούθησαν την ίδια ακριβώς Ευρωλάγνα πολιτική με αυτό του Κούλη!
Δεν γίνεται, έτσι δουλειά!
Έτσι δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ, μια συνολική απάντηση της κοινωνίας στο απολυταρχικό καθεστώς της Ευρώπης, που κυβερνά και την ίδια μας την χώρα. Ο Κούλης είναι απλός Διοικητής ενός μικρού τμήματος της καταρρέουσας Ευρώπης. Εντολές υλοποιεί!
Έτσι δεν πρόκειται να υπάρξει μαζικός συντονισμός και με άλλες δυσαρεστημένες κοινωνικές ομάδες (εργάτες, μισθωτούς, συνταξιούχους), στο πλευρό των αγροτών με το "επιχείρημα" του 41%.
Αντίθετα, αυτές οι ομάδες θα παραπονιούνται, για το "κλείσιμο των δρόμων" και όχι για το μάντρωμα της ζωής τους.
Προτιμάτε να βγαίνει πάντα νικητής η εξουσία;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση