GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟ DNA και τον Μητσοτάκη! ΦΟΒΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ του "Παλαιοχριστιανού" με τον Ευαγγελάτο...

Πεν Νταλαούρα Τι χουνέρι ήταν αυτό που έκανε ο παλαιοχριστιανός στον Ευαγγελάτο ωρέ;  Του λέει ο Ευαγγελάτος : «σας κατηγορούν για αιμομιξία...


Πεν Νταλαούρα
Τι χουνέρι ήταν αυτό που έκανε ο παλαιοχριστιανός στον Ευαγγελάτο ωρέ; 
Του λέει ο Ευαγγελάτος: «σας κατηγορούν για αιμομιξία, θα δώσετε dna για να διαπιστωθεί αυτό»;
 Παλαιοχριστιανός: «καλά, και για τον Μητσοτάκη λένε ότι πρέπει να δώσει dna για να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά δεν δίνει» 
----------------------
Γιατί δεν δίνει δείγμα DNA
Ο ίδιος αρνείται να δώσει δείγμα DNA, που του έχει ζητηθεί έτσι ώστε να μην υπάρχουν οι υποψίες τις αιμομιξίας οι οποίες «ακούγονται» το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος έχει 8 παιδιά.
«Το ζήτημα με το βιομετρικά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και για κάποιους που αντιστεκόμαστε θα βρίσκουν να λένε. Αυτή η δικαστική εντολή παραβιάζει την αξιοπρέπεια και τα πιστεύω μου. Όταν μας συνέλαβαν ήταν όλοι εκεί, και οι κόρες μου για 20 ώρες. Εάν υπήρχε κάτι ύποπτο δεν θα το είχαν βρει; Εμένα τα πιστεύω μου είναι εναντίων των βιομετρικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση