GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΘΑ ΤΟ βρουν μπροστά τους!» ΤΟ ...ΜΗΝΥΜΑ του μητροπολίτη Καλαβρύτων στους βουλευτές που ψήφισαν το νόμο για τα ομόφυλα...

Απειλές εκτοξεύει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος σε όσους βουλευτές ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, μι...


Απειλές εκτοξεύει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος σε όσους βουλευτές ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Ντροπη! Ντροπή! Ντροπη!», δήλωσε στην εφημερίδα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ενώ αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Πραγματικά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση εκείνο το χαμόγελο του πρωθυπουργού μόλις τον είδα προς το τέλος της διαδικασίας να κάθεται στα έδρανα της Βουλής».

Ο ίδιος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους βουλευτές που καταψήφισαν το νομοσχέδιο ενώ για τους υπόλοιπους σημείωσε: «Για όλους εκείνους που πήγαν κόντρα στον Θεό, στη φύση και στη λογική, και ψήφισαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το βδελυρότερο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε ποτέ από το ελληνικό κοινοβούλιο, εκφράζω τη βαθιά μου λύπη. Να ξέρουν ότι έκαναν ένα τεράστιο και ιστορικό λάθος που θα τους βαραίνει για πάντα. Οσα έκαναν, θα τα βρουν μπροστά τους. Θα καταλάβουν τι έπραξαν μετά από λίγα χρόνια, όταν θα έχουν ξεπεζέψει από το άλογο».

Όσο για το τι θα πράξει η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας σε επίσημες τελετές που θα παρευρίσκονται υπουργοί και βουλευτές που ψήφισαν το επίμαχο νομοσχέδιο, συνεργάτες του Μητροπολίτη Ιερώνυμου,  είπαν λακωνικά: «Περιμένετε και θα δείτε…».

1 σχόλιο

  1. Μπράβο στο μητροπολίτη. Είναι βαριά βλασφημία η ψήφιση αυτού του νόμου από την Ελληνική Βουλή. Δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης, είναι και όσοι το ψήφισαν ή δεν αντέδρασαν σωστά. Στην Ελλάδα της υπογεννητικότητας μόνο ένας ηλίθιος ( ή ένας διεστραμμένος) θα μπορούσε να χαμογελάει επειδή ψηφίστηκε. Είναι έγκλημα από ιστορική, κοινωνική, βιολογική και θρησκευτική άποψη. Για τη χώρα μας είναι και εθνικό έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση