GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΗ η Χίλαρι Κλίντον...

Χαμός στις ΗΠΑ. Η  Χίλαρι Κλίντον αντέδρασε στην  ανακοίνωση του Αμερικανού δημοσιογράφου Τάκερ Κάρλσον ότι είχε εξασφαλίσει μια συνέντευξη ...


Χαμός στις ΗΠΑ. Η  Χίλαρι Κλίντον αντέδρασε στην  ανακοίνωση του Αμερικανού δημοσιογράφου Τάκερ Κάρλσον ότι είχε εξασφαλίσει μια συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκαλώντας τον «χρήσιμο ηλίθιο». Φανερά ενοχλημένη, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, είπε ότι ο Τάκερ Κάρλσον είναι «ένας αποτυχημένος δημοσιογράφος που τον έδιωξαν παντού». 

Η Χίλαρι Κλίντον πρόσθεσε ότι δεν θα εκπλαγεί αν συνέχιζε να εργάζεται στην ρωσική τηλεόραση. Εν τω μεταξύ, «περιφρονώντας τους Ρώσους»… εξαπέλυσε κατηγορίες για χρήση των απαντήσεων του Ρώσου προέδρου με σκοπό την «προπαγάνδα», εντός ΗΠΑ! 

Όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, οι ατάκες της τροφοδοτούν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για την συνέντευξη, η οποία σπάει ήδη ρεκόρ. «Η άφιξη του Αμερικανού δημοσιογράφου Τάκερ Κάρλσον στη Μόσχα, μαζί με την επακόλουθη συνέντευξή του με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στις ΗΠΑ και την Ρωσία», δήλωσε άλλωστε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την Πέμπτη, σημειώνοντας την προσμονή και τη διεξοδική ανάλυση που αναμένεται να περιβάλλει αυτή τη συνέντευξη.

“Χρειάζεται ο Carlson κάποιου είδους προστασία μας; Δεν το νομίζω. Νομίζω ότι είναι ικανός να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Παρά τις όχι και τόσο λογικές φωνές στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν επίσης κάποιες υγιείς φωνές εκεί έξω. Ως εκ τούτου, θα μείνουμε συντονισμένοι. Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα σε όλο τον κόσμο να εξοικειωθούν με το σκεπτικό και τις προοπτικές του Ρώσου ηγέτη», σημείωσε ο Πεσκόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση