GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Γλυφάδα! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο 70χρονος Αιγύπτιος...

Εργαζόταν για 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι που β...


Εργαζόταν για 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι που βρίσκεται στους Πεταλιούς, όπου ήταν ο επιστάτης. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση.

Ο λόγος για τον Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, που σήμερα μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού δολοφόνησε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο, κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρείας και αυτοκτόνησε.

Τα γραφεία όπου εισέβαλε ο ένοπλος σήμερα (12/2) το πρωί, βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ. Τα θύματά του είναι η Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), ο Αντώνης Βλασσάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας) και ο Ηλίας Κουκουλάρης (πρώην καπετάνιος και υπάλληλος).

Είχε πρόσβαση σε όλα τα σπίτια

Ο 70 χρονος ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο εργαζόμενος, αλλά και φροντιστής των κατοικιών των μελών, ενώ είχε αναλάβει και τη φροντίδα της πιο ηλικιωμένης γυναίκας της οικογένειας.Ο ίδιος είχε πρόσβαση στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μέσα σε μία από αυτές του είχε παραχωρηθεί χώρος για να διαμένει.

Ο 70χρονος ήταν και επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση, στους Πεταλιούς. Πριν από περίπου δύο χρόνια του ζητήθηκε να εργαστεί στο σπίτι της μητέρας της δολοφονηθείσας Μαρίας Καρνέση, η οποία ήταν κατάκοιτη. Οι πληροφορίες λένε ότι η μητέρα της Μαρίας Καρνέση είχε βαφτίσει τον Αιγύπτιο. Μόλις χθες η οικογένεια τον ενημέρωσε ότι απολύεται.

Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του. Πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού σκότωσε τα «αφεντικά» του, όπως τα χαρακτήρισε, αυτοκτόνησε.
Λίγο μετά τις 10 το πρωί παράκαμψε τα συστήματα ασφαλείας και μπήκε στις εγκαταστάσεις της ναυτιλιακής εταιρείας από το πάρκινγκ. Ανέβηκε στον ημιώροφο, όπου άνοιξε πυρ εναντίον του διαχειριστή της εταιρείας και του καπετάνιου, που προσπάθησε να τον αφοπλίσει.

Έπειτα κινήθηκε στον δεύτερο όροφο, όπου σκότωσε και την ιδιοκτήτρια της εταιρείας. «Ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε», λέγεται ότι είπε ο δράστης σε πρώην συναδέλφους του προτού αρχίσει να πυροβολεί. Εν συνεχεία αυτοκτόνησε στο υπόγειο του κτηρίου, έχοντας δίπλα του μία καραμπίνα.

Το σπίτι όπου διέμενε ο δράστης

Πληροφορίες θέλουν η Μαρία Καρνέση να δέχθηκε τα πυρά στο κεφάλι και στο στήθος, ο γαμπρός της στο κεφάλι και ο καπετάνιος στον ώμο. Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές αν ο Αντώνης Βλασσάκης ήταν εξ αρχής στο στόχαστρό του ή εάν ο διευθύνων σύμβουλος προσπάθησε να τον εμποδίσει, όπως έκανε και ο Ηλίας Κουκουλάρης και δέχτηκε τα πυρά.

Σύμφωνα με μία μάρτυρα, ο δράστης είχε κρύψει την καραμπίνα μέσα σε τσάντα, ενώ άλλες μαρτυρίες έχουν κάνει λόγο και για δεύτερο όπλο. Ακολούθως, ο 70χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Εικόνες από το σημείο όπου ο δράστης κατάφερε να μπει μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία




Το αυτοκίνητο του δράστη


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση