GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ! ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ στο υπουργείο Εργασίας...

Μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της πρωτεύουσας μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, καθώς είχε τοποθετηθεί βόμβα έξω από το Υπουργείο Εργα...


Μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της πρωτεύουσας μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, καθώς είχε τοποθετηθεί βόμβα έξω από το Υπουργείο Εργασίας!

Η βόμβα εξερράγη στη 1:29 π.μ. προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές, αφού η ΕΛ.ΑΣ. είχε προλάβει να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου, στο ύψος της συμβολής με την Πεσμαζόγλου, καθώς είχε προηγηθεί σχετικό προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και ανέφερε ότι στα κάγκελα στην είσοδο του υπουργείου έχει δεθεί τσάντα που περιέχει βόμβα. Πρόσθεσε δε ότι η βόμβα θα σκάσει «σε 40 λεπτά».

Ευθύς αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. και επιτόπου μετέβησαν ειδικές μονάδες των ΤΕΕΜ. Ωστόσο, δεν προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη, καθώς συμπληρώνονταν τα 40 λεπτά. Πράγματι, η βόμβα έσκασε, ευτυχώς, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση