GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα πρόθυρα εμφυλίου οι ΗΠΑ... Μία σφαίρα και το "πανηγύρι" θα ξεκινήσει!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου βρίσκονται οι ΗΠΑ με αφορμή το μεταναστευτικό...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου βρίσκονται οι ΗΠΑ με αφορμή το μεταναστευτικό...
Οι μισές πολιτείες της Αμερικής συγκροτούν οπλισμένες πολιτοφυλακές και τις στέλνουν στα σύνορα με το Τέξας, έτοιμες ν΄αντιμετωπίσουν το ρεύμα δεκάδων χιλιάδων μεταναστών. Κατηγορούν την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι έχει συγκροτήσει καρτέλ διακίνησης παράνομων μεταναστών με στόχο να πολλαπλασιάσει τις ψήφους τους, στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ταυτόχρονα, τονίζουν ότι  οι δυνάμεις της Ομοσπονδιακής φύλαξης των συνόρων έχουν εντολή να τους αφήνουν να μπαίνουν απρόσκοπτα, γι΄αυτό και απαγόρευσαν στο Τέξας την εμφάνιση τους.
Αυτές οι πολιτείες είναι συνταγματικά κατοχυρωμένες, βάσει ενός άρθρου του Συντάγματος, που προβλέπει την υπεράσπιση των εδαφών κάθε πολιτείας μεμονωμένα, χωρίς Ομοσπονδιακά στρατεύματα.
Η κυβέρνηση του Μίστερ Αλτσχάιμερ στέλνει συνεχώς τελεσίγραφα, χωρίς αποδοχή.
Στο Τέξας έχουν συγκεντρωθεί περίπου 25.000 πολιτοφύλακες-εθελοντές, από όλες τις εξεγερμένες πολιτείες και περιμένουν το σύνθημα.
Μία σφαίρα και το "πανηγύρι" θα ξεκινήσει.
(Στο Τελεγκραμ οι Ρώσοι ξασαλώνουν. Έχουν επινοήσει και ψεύτικα τουϊτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση