GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΖΙ! Ξαφνικό μπουρίνι στην Αττική...

Η κακοκαιρία ξεκίνησε νωρίτερα από τα δυτικά - Προειδοποιητικό μήνυμα, για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, εστάλη από το 112 στους κατοίκους τ...

Η κακοκαιρία ξεκίνησε νωρίτερα από τα δυτικά - Προειδοποιητικό μήνυμα, για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, εστάλη από το 112 στους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια



Ισχυρό μπουρίνι έπληξε την Αττική μετά τα μεσάνυχτα, το οποίο συνοδεύτηκε και με χαλάζι. Αρκετοί δρόμοι στην πρωτεύουσα μετατράπηκαν μέσα σε μερικά λεπτά σε ποτάμια.

Η πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις κυρίως για κοπή δέντρων. Οι χρήστες στο Χ (πρώην Twitter) άνεβασαν βίντεο από το πέρασμα της κακοκαιρίας στην πρωτεύουσα.




















Η κακοκαιρία ξεκίνησε νωρίτερα από τα δυτικά και «χτύπησε» την Πάτρα αργά το βράδυ του Σαββάτου (6/1) με κύρια χαρακτηριστικά τον ισχυρό άνεμο και τη δυνατή βροχόπτωση λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν διακοπές ρεύματος σε τμήματα του κέντρου της πόλης.

Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό μήνυμα, για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, από το 112 στους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας. Σε ισχύ έχει τεθεί, σύμφωνα με τη αστυνομία, ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας δικύκλων και φορτηγών στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.


Έχουν σημειωθεί επίσης, πτώσεις δέντρων στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου ενώ ο αέρας «έσπρωξε» κάδους στη μέση του δρόμου στην Ακτή Δυμαίων, σύμφωνα με το dete.gr. Επιπλέον υπάρχουν ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις στην Ηλεία.



Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί κλήσεις για απεγκλωβισμό πολιτών από ανελκυστήρες πολυκατοικιών.

Παράλληλα έχουν σημειωθεί πτώσεις δέντρων σε σημεία της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση