GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ! ΠΑΕΙ αυτοβούλως στον εισαγγελέα ο («Άλλος Άνθρωπος») Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος...

Αυτοβούλως στον εισαγγελέα σκοπεύει να πάει σήμερα Δευτέρα (29/01) ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρο...


Αυτοβούλως στον εισαγγελέα σκοπεύει να πάει σήμερα Δευτέρα (29/01) ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που έχει μπει στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος, που αρνείται τις κατηγορίες, θέλει να επισκεφθεί στον εισαγγελέα για να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για απάτη και εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του κ. Πολυχρονόπουλου ενημέρωσαν ότι τη Δευτέρα (29/01) θα πάει αυτοβούλως στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του καταλογίζονται.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος βρισκόταν από το Σάββατο στην Πάτρα. Ωστόσο  μετά τις αποκαλύψεις ανέστειλε τη δράση που είχε προγραμματίσει στην πλατεία Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *