GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ στον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας...

Μετά την «αποποίηση» της πολιτικής κληρονομιάς του Αλέξη Τσίπρα, το δάνειο εταιρίας συμφερόντων του Στέφανου Κασσελάκη προς τα κομματικά μίν...


Μετά την «αποποίηση» της πολιτικής κληρονομιάς του Αλέξη Τσίπρα, το δάνειο εταιρίας συμφερόντων του Στέφανου Κασσελάκη προς τα κομματικά μίντια και την πολυήμερη απουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αμερική για τις ημέρες των γιορτών, η «συγκέντρωση των Σπετσών» προκαλεί «θαλασσοταραχή» στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μπροστά στην «περιδίνηση», στην οποία έχει βυθιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 13-14 Ιανουαρίου αποκτά βαρύνουσα εσωκομματική σημασία.

Κατά πληροφορίες, ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλία ανασύνθεσης του δημοκρατικού, προοδευτικού χώρου «μακριά από ηγεμονισμούς και περιχαρακώσεις» εντός της ερχόμενης εβδομάδας και ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, το επόμενο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται, άλλωστε, για μια «κινηματική εβδομάδα» ούτως ή άλλως, καθώς το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιείται συγκέντρωση στα «Σχολεία Τεμπονέρα» στην Πάτρα από το ΕΑΜ, με κεντρικό σύνθημα «Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση