GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΓΙΑ ΤΑ (ΑΠΕΙΡΩΣ) περισσότερα θύματα στο Σουδάν γενική αδιαφορία..."

Yannis Karamitsios Όσοι υποστηρίζουν εμμονικά Παλαιστινίους, το κάνουν λόγω αντιδυτικισμού ή/και αντισημιτισμού. Όσοι υποστηρίζουν εμμονικά ...


Yannis Karamitsios
Όσοι υποστηρίζουν εμμονικά Παλαιστινίους, το κάνουν λόγω αντιδυτικισμού ή/και αντισημιτισμού. Όσοι υποστηρίζουν εμμονικά Ισραήλ, το κάνουν λόγω αντι-αριστερισμού ή/και ισλαμοφοβίας. 
Γενική αδιαφορία για τα απείρως περισσότερα θύματα στο Σουδάν. Απουσία ανθρωπισμού. Υποκρισία.

2 σχόλια

  1. Δεν ειναι μονο το Σουδαν.Και ουτε η "εμμονη"καποιων ειναι για τους Παλαιστινιους.Δεν ανηκει στην σφαιρα του Δικαιου,ο σφαγιασμος η δολοφονια παιδιων.Ειναι απανθρωπο ειναι απολιτιστο ειναι...ειναι.Αρκει να δεις,ποσα παιδακια πεθαινουν απο ιασιμες αρρωστιες ή απο ασιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι υποστηρίζουν κράτος που διαπράττει γενοκτονία σε εξέλιξη μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, είναι επιεικέστατα ανεδαφικό να μιλούν για ανθρωπισμό και υποκρισία.
    Το μόνο στο οποίο έχει δίκιο είναι ότι η υποστήριξη της Παλαιστίνης για κάποιους είναι μόδα. Αυτό όμως δεν μειώνει σε τίποτα την φρίκη των γενοκτονικών πρακτικών που βιώνουν οι Παλαιστίνιοι.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση