GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ! ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ (και) ο Βασίλης Κόκκαλης για το γάμο των ομοφύλων...

Μετά την Αθηνά Λινού ένας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ανοιχτά όλα αναφορικά με την στάση του στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Συ...


Μετά την Αθηνά Λινού ένας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ανοιχτά όλα αναφορικά με την στάση του στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βασίλης Κόκκαλης δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του MEGA πως πρώτα πρέπει να δει το νομοσχέδιο και μετά θα αποφασίσει εάν θα το ψηφίσει.

«Πρόκειται για ένα θέμα που έχει απασχολήσει την ελληνική κοινωνία αλλά νομοσχέδιο δεν έχουμε δει. Ό,τι έχουμε ακούσει και διαβάσει μόνο. Θα περιμένουμε να δούμε πώς προστατεύονται τα δικαιώματα του παιδιού… Οι επιφυλάξεις μου συνίστανται στο γεγονός ότι δεν έχουμε δει και δεν έχουμε διαβάσει ακόμα το νομοσχέδιο. Για να ψηφίσει κάποιος πρέπει να έχει δει το νομοσχέδιο» είπε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε μάλιστα πως δεν γνωρίζει εάν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση