GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για τις ταυρομαχίες! Ακτιβίστριες διέκοψαν τη λειτουργία του πάπα Φραγκίσκου...

Άναυδοι έμειναν όσοι παρακολουθούσαν την Πέμπτη την Ακολουθία του Εσπερινού, στην οποία χοροστατούσε ο πάπας Φραγκίσκος, όταν δύο ακτιβίστρι...


Άναυδοι έμειναν όσοι παρακολουθούσαν την Πέμπτη την Ακολουθία του Εσπερινού, στην οποία χοροστατούσε ο πάπας Φραγκίσκος, όταν δύο ακτιβίστριες της PETA άρχισαν ξαφνικά να φωνάζουν συνθήματα κατά των ταυρομαχιών έξω τη βασιλική του Αγίου Παύλου.

Οι ακτιβίστριες βρέθηκαν έξω από τη βασιλική του Αγίου Παύλου εκτός των Τειχών στη Ρώμη, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πλακάτ κατά των ταυρομαχιών, με τα πλάνα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου να δείχνουν τις δύο κοπέλες, οι οποίες φορούσαν μπλούζες στις οποίες έγραφαν «σταματήστε να ευλογείτε τις ταυρομαχίες», να απομακρύνονται άρον-άρον από το χώρο συνοδεία ανδρών των υπηρεσιών ασφαλείας του πάπα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον πάπα Φραγκίσκο ή τον αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι, Τζάστιν Ουέλμπι, τον πνευματικό ηγέτη της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος ήταν επίσης παρών, την ώρα που την τελετή παρακολουθούσαν ζωντανά τουλάχιστον 1.500 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο η PETA πραγματοποίησε ακόμα μία σχετική διαμαρτυρία, όπου μέλη της φημισμένης ΜΚΟ για τα δικαιώματα των ζώων είχαν καλυφθεί με κόκκινα σεντόνια και ψεύτικα κέρατα, προτρέποντας τον πάπα Φραγκίσκο να αποδοκιμάσει τις ταυρομαχίες ως «βάρβαρη πρακτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση