GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΑΥΤΗ την υπουργό νυχτοπερπάτησε στα Πετράλωνα ο Γιάννης Λάτσιος...

Ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» πρόδωσε νυχτοπερπατήματα του Γιάννη Λάτσιου με κυρία της κυβέρνησης, γνωστή υπουρ...


Ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» πρόδωσε νυχτοπερπατήματα του Γιάννη Λάτσιου με κυρία της κυβέρνησης, γνωστή υπουργό.

«Χθες και προχθές έπεσα πάνω στον Λάτσιο τα βράδια. Στα Άνω Πετράλωνα προχθές», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος. «Α και εσύ ήσουν χθες εκεί που ήταν ο Λάτσιος; Στο Κολωνάκι;», τον ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου με εκείνον να απαντάει θετικά και τη δημοσιογράφο να συνεχίζει: «Τον είδες με αυτήν που ήταν;».
Σοφία Ζαχαράκη

Ο Δήμος Βερύκιος χωρίς να «μασάει» τα λόγια του αποκάλυψε με ποια κυρία είχε βγει ο ισχυρός κύριος των media. «Ναι, τη Σοφία Ζαχαράκη».

«Τους είδες σε ρομαντικό δείπνο; Σε τι φάση;», τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Φύγανε πολύ αργά, λέει. Φύγανε πολύ αργά, τύπου 23:30 – 00:00. Μιλήσαμε! Έχετε και χαιρετίσματα, μας βλέπει και το πρωί!
Στα Πετράλωνα κάναμε μεγάλη κουβέντα. Χθες όμως δεν πήγα να μιλήσω παρότι για το Σοφάκι, ξέρετε, την συμπάθεια μου από την αρχή που ξεκίνησε», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση