GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑ της Ρωσίας! "ΠΟΥΛΗΣΕ" τον Καραμανλή για μια ...καρέκλα ο Ρουσόπουλος

Νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης πλέον ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, που έδωσε το στίγμα της πολιτικής που ...


Νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης πλέον ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, που έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει στη θητεία του, κατά την εναρκτήρια ομιλία του.

Ο 35ος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ανέφερε πως κύρια προτεραιότητα της θητείας του θα είναι η «η εξασφάλιση λογοδοσίας για τα φρικτά εγκλήματα» στην Ουκρανία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν όλοι μάρτυρες της άγριας, ανελέητης και αδικαιολόγητης επίθεσης από τη Ρωσία, η οποία ήταν τότε μέλος αυτού του Συμβουλίου, σε μια ελεύθερη χώρα. Οι Ουκρανοί πολίτες, και ειδικά τα παιδιά, υποφέρουν, ζουν καθημερινά με τον φόβο του θανάτου και όχι με την ελπίδα της ευτυχίας. Δεν θα σας εκπλήξω αν σας πω ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου, η Ουκρανία και η εξασφάλιση λογοδοσίας για τα φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο έδαφός της θα είναι η κύρια προτεραιότητά μου.

Το Συμβούλιό μας έρχεται καθημερινά αντιμέτωπο με την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την καταπίεση που προκαλείται από την έλλειψη δημοκρατικών ιδανικών ακόμη και σε χώρες που εκλέγουν δημοκρατικά τους ηγέτες τους. Είμαστε εδώ για να τους υπενθυμίσουμε τι έχουν υπογράψει για την επικύρωση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και όλες τις πολλές άλλες δεσμεύσεις που έχουν σχεδιάσει και δημιουργήσει μαζί».

Προτεραιότητα του Θεοδώρου Ρουσόπουλου από το νέο του πόστο ως νέος  πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι λοιπόν …η «λογοδοσία για τα φριχτά εγκλήματα στην Ουκρανία»!

Η δήλωση αυτή έγινε με την ημέρα που αποκαλυπτόταν το φρικτό έγκλημα του Κιέβου, με τον βομβαρδισμό της κεντρικής αγοράς του Ντόνετσκ την ώρα που ήταν κατάμεστη από γυναικόπαιδα. Το αποτέλεσμα; 27 νεκροί άμαχοι και αρκετοί ακόμα τραυματίες μεταξύ των οποίων κάποια που χαροπαλεύουν.

Ακούς λοιπόν την δήλωση Ρουσόπουλου που φαίνεται ότι τα έδωσε όλα για μία θέση και δεν πιστεύεις στα αυτιά σου. Που είναι η υπερήφανη πολιτική των αγωγών; Η υπερήφανη και ανεξάρτητη πολιτική που γεφύρωνε την Ανατολή με τη Δύση, φέρνοντας μάλιστα αποτέλεσμα, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή λειτουργούσε ως καταλύτης στις οποίες εντάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση