GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ! ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ κι άλλος βουλευτής το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια...

Ανακοίνωση για το επικείμενο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη που αφορά στον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών εξέδωσε ο Θεόφι...


Ανακοίνωση για το επικείμενο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη που αφορά στον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών εξέδωσε ο Θεόφιλος Λεονταρίδης. Ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως θα καταψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο, που πρόκειται να τεθεί προς διαβούλευση την προσεχή εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ
«Η θεσμοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και ως επακόλουθο, η τεκνοθεσία, αλλάζει τη μορφή της οικογένειας.
Είναι κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Πιστεύω στην παραδοσιακή δομή της οικογένειας και πιστεύω ότι το παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώσει με τα πρότυπα του πατέρα και της μητέρας.
Πρωτίστως για λόγους συνείδησης και παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες μου, θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο αυτό με σεβασμό στην διαφορετική άποψη».

2 σχόλια

  1. Σιγά μην το καταψηφίσει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι καταψηφίσουν, θα 'χουν πιθανότητες επανεκλογής.
    Αν η αντιπολίτευση δεν ήταν πάρτον τον έναν και χτύπα τον άλλον, ο Μητσοτάκης θα 'χε πρόβλημα.
    Σε κάθε περίπτωση, ο "γάμος" των ομοφυλόφιλων απέδειξε, ότι τα περί κυριαρχίας Μητσοτάκη στο πολιτικό σκηνικό είναι κενά περιεχομένου.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση