GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ με το κοριτσάκι στη συναυλία της πλατείας Συντάγματος...

Μεγάλος χαμός έγινε με αφορμή ήταν το κοριτσάκι με το οποίο ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, υποδέχθηκε το νέο έτος, στο Εορταστικό π...


Μεγάλος χαμός έγινε με αφορμή ήταν το κοριτσάκι με το οποίο ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, υποδέχθηκε το νέο έτος, στο Εορταστικό πρόγραμμα της πλατείας Συντάγματος.

Επειδή μάλιστα η πλατεία Συντάγματος ήταν όπως κάθε χρόνο γεμάτη με πακιστανούς, αφγανούς αλλά για πρώτη φορά και εκείνους  που ανέμιζαν σημαίες της Παλαισίνης, η πλειοψηφία των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεώρησαν ότι και το κοριτσάκι ΄-λόγω και των χαρακτηριστικών του- είναι προσφυγόπουλο. Έτσι οι μισοί έβριζαν τον νέο δήμαρχο που αντί για κάποιο ελληνόπουλο ανέβηκε στη σκηνή με ένα αλλοδαπό παιδάκι ενώ οι άλλοι μισοί τον αποθέωναν που ανέβασε στην σκηνή το «κοριτσάκι από την Παλαιστίνη»!

Το κοριτσάκι που συνόδευσε τον δήμαρχο στο πάλκο της πλατείας Συντάγματος, ήταν  ελληνόπουλο:  η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου η οποία μάλιστα ήταν και η «οικοδέσποινα» της τελετής και του κορυφαίου μπασκεμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού.

1 σχόλιο

  1. Τωρα,αμα ο Γαλακτερος ειναι μαγκας[και με υποβοηθηση]ας τους στειλει ολους αυτους στον Εισαγγελεα,ετσι,χωρις εξωδικο,στο φτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση