GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΛΑΦΟΣ! "ΤΟ 81% των ψηφοφόρων της ΝΔ κατά της τεκνοθεσίας..."

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος ερευνών της εταιρείας δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, σε πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Γάμος ομόφυλων...


Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος ερευνών της εταιρείας δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, σε πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Κι όμως, τώρα είναι η ώρα», «υπάρχει μια μικρή πλειοψηφία κατά του γάμου ομοφύλων και μια συντριπτική πλειοψηφία κατά της τεκνοθεσίας». Ο Ζ. Ζούπης παραθέτει τα ποσοστά και αναφέρει ότι η κυρίαρχη δημοσκοπική τάση είναι κατά της τεκνοθεσιας. Αναφέρει επίσης ότι «αν κάποια κόμματα θεωρούν ότι θα φέρουν σε δύσκολη θέση τη Ν.Δ., ενώ αυτά θα είναι "άνετα", θα καταλάβουν ότι στην κοινωνική τους βάση δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα» καθώς και μεταξύ των ψηφοφόρων άλλων κομμάτων υπάρχουν πολλοί αρνητικοί.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της OPINION POLL, στο θέμα της τεκνοθεσίας οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. είναι αντίθετοι με ποσοστό 81%, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ το 51,1% των ψηφοφόρων είναι εναντίον, ενώ στο ΠΑΣΟΚ είναι το 74,5%.

«Ακόμα και στο θέμα του γάμου των ομοφύλων η πλειοψηφία είναι υπέρ μόνο στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της Πλεύσης Ελευθερίας» αναφερει ο Ζ. Ζούπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση