GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, το Ισραήλ έχει υποστεί στρατηγική ήττα στην Λωρίδα της Γάζας..."

cunumalos Επίσημη δήλωση του Osama Hamadan, εκπρόσωπου της παλαιστινιακής αντίστασης.  «Για 99η μέρα, η σιωνιστική κατοχή συνεχίζει την άγρι...

cunumalos
Επίσημη δήλωση του Osama Hamadan, εκπρόσωπου της παλαιστινιακής αντίστασης.
 «Για 99η μέρα, η σιωνιστική κατοχή συνεχίζει την άγρια επιθετικότητά της, τους βάρβαρους βομβαρδισμούς και τον γενοκτονικό πόλεμο εναντίον του παλαιστινιακού λαού μας στη Γάζα, τη Δυτική Όχθη και το Αλ Κουντς. Προσευχόμαστε για έλεος για τους μάρτυρες, ταχεία θεραπεία για τους τραυματίες, ελευθερία για τους αιχμαλώτους στις φυλακές του σιωνιστικού εχθρού και νίκη για τον μεγάλο λαό μας και τη γενναία αντίστασή μας. 
Οι νέοι ναζί ηγέτες της κατοχής απέτυχαν να επιτύχουν κανέναν από τους επιθετικούς στόχους τους εναντίον του λαού μας και της γενναίας αντίστασής μας, παρά τη γενοκτονία που διαπράττουν, η οποία οδήγησε σε 30.000 Παλαιστίνιους μάρτυρες, κυρίως γυναίκες και παιδιά. Ο εχθρός των Ναζί απέτυχε να σπάσει τη θέληση και τη σταθερότητα των μεγάλων μας ανθρώπων που έχουν τις ρίζες τους στη γη τους και δεν μπόρεσε να μειώσει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα των Ταξιαρχιών Izz El-Din Al-Qassam, της Saraya Al-Quds και της Παλαιστινιακής αντίστασης, που έχουν εγγράψει ένα έπος ηρωισμού, αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας για το λαό και το έθνος μας.
 Οι άνδρες της αντίστασης στην περήφανη και ακλόνητη Δυτική Όχθη, συνεχίζουν να συγκρούονται με τους σιωνιστές στρατιώτες, παρά τη στόχευση από την κατοχή στρατοπέδων και πόλεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ειδικά τα στρατόπεδα Τζενίν και Τουλκαρέμ, στοχεύοντας αμάχους και καταστρέφοντας υποδομές. Η επιχείρηση διείσδυσης στο «Adora» στο Al-Khalil είναι μια συνέχεια του ταξιδιού του Al-Aqsa Flood. 
Από τις 7 Οκτωβρίου, αυτός ο εχθρός έχει υποστεί μια στρατηγική ήττα και συνεχίζει να αποτυγχάνει στην επιθετικότητά του κατά της Λωρίδας της Γάζας, στρατιωτικά, πολιτικά, μέσα ενημέρωσης, νομικά, ηθικά και ανθρώπινα. Ο υπομονετικός και σταθερός λαός μας και η νικηφόρα αντίστασή μας στη Λωρίδα της Γάζας ματαίωσαν τα σχέδια του εχθρού για εκτοπισμό και εκκαθάριση της εθνικής μας υπόθεσης. Θα ματαιώσουν όλα τα επιθετικά σχέδια της και θα επιτύχουν μια ξεκάθαρη νίκη στη μάχη του Al-Aqsa Flood, αν θέλει ο Θεός. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η κατοχή εκπροσωπείται στο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης για να δικαστεί ενώπιον όλου του κόσμου για εγκλήματα εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας κατά του λαού μας. 
Ο αγώνας του παλαιστινιακού λαού με την κατοχή και την αποικιοκρατία δεν ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου 2023, αλλά πολύ νωρίτερα, με 105 χρόνια κατοχής, 30 χρόνια υπό βρετανική αποικιοκρατία και 75 χρόνια σιωνιστικής κατοχής. Ο λαός μας έχει υποφέρει για δεκαετίες από κάθε μορφή καταπίεσης, αδικίας, κατάληψης βασικών δικαιωμάτων, πολιτικών απαρτχάιντ και έχει υπομείνει μια ασφυκτική πολιορκία στη Λωρίδα της Γάζας για περισσότερα από 17 χρόνια, μετατρέποντάς την στη μεγαλύτερη ανοιχτή φυλακή του κόσμου.
 Οι παραβιάσεις και οι φρικαλεότητες της σιωνιστικής κατοχής εναντίον του λαού, της γης και των αγιοτήτων μας έχουν τεκμηριωθεί από θεσμικά όργανα του ΟΗΕ, ερευνητικές επιτροπές, διεθνή δικαστήρια, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ακόμη και «ισραηλινές» οργανώσεις, όλα περνώντας χωρίς ευθύνη ή τιμωρία. 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δυτικοί σύμμαχοί τους αντιμετωπίζουν τη σιωνιστική οντότητα ως «κράτος υπεράνω του νόμου» από την ίδρυσή της, παρέχοντας συνεχώς κάλυψη για την κατοχή της, την κατάσχεση γης, τις παραβιάσεις των ιερών τοποθεσιών και την επιβολή σκληρών συνθηκών διαβίωσης για την εκδίωξη του λαού μας, συμπεριλαμβανομένων των συνεχιζόμενων εξαναγκαστικών μετατόπιση.
 Οι «ισραηλινοί» αξιωματούχοι έχουν απορρίψει κατηγορηματικά την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους. Ένα μήνα πριν από τον κατακλυσμό του Al-Aqsa, ο σιωνιστής πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου παρουσίασε έναν χάρτη της ιστορικής Παλαιστίνης, συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Όχθης και της Γάζας, όλα χρωματισμένα ως «ισραήλ» στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2023, χωρίς παγκόσμια παρέμβαση. Τώρα, και μετά από 75 και πλέον χρόνια κατοχής και ταλαιπωρίας, και ματαιώνοντας τις ελπίδες του λαού μας για απελευθέρωση, αυτοδιάθεση, ανεξαρτησία και επιστροφή, ρωτάμε: Απαιτήθηκε ο λαός μας να συνεχίσει να περιμένει ή είναι εθνικό καθήκον και φυσικό απάντηση για την υπεράσπιση της γης, των δικαιωμάτων και των ιερών τοποθεσιών μας;!»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση