GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ πάνω από 50 φορές!" ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ η σχέση του Κλίντον με τον παιδόφιλο Επστάιν...

Ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ταυτοποιήθηκε περισσότερες από 50 ΦΟΡΕΣ ως "John Doe 36" σε ένα σωρό δικαστικών εγγράφων που σχετί...


Ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ταυτοποιήθηκε περισσότερες από 50 ΦΟΡΕΣ ως "John Doe 36" σε ένα σωρό δικαστικών εγγράφων που σχετίζονται με τον εκλιπόντα παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν αυτή την εβδομάδα.

Ο Κλίντον, 77 ετών, αναφέρεται περισσότερες από 50 φορές σε επεξεργασμένα έγγραφα που σχετίζονται με αγωγή του 2015 από την κατηγορούσα τον Επστάιν Βιρτζίνια Τζιούφρε, σύμφωνα με το ABC News.

Πολλές από τις αναφορές στην Κλίντον πιστεύεται ότι προέρχονται από τις προσπάθειες της Giuffre να υποχρεώσει τον πρώην πρόεδρο να καταθέσει εναντίον του εκλιπόντος σεξουαλικού εγκληματία και της πρώην ερωμένης του και συνωμότισσάς του, Ghislaine Maxwell. Άλλες αναφορές στον Κλίντον αναμένεται να σχετίζονται με τις προσπάθειες τόσο της Μάξγουελ όσο και του Τζιούφρε να κάνουν τον Επστάιν να ομολογήσει το 2016, αφού επικαλέστηκε επανειλημμένα τα δικαιώματά του για την Πέμπτη Τροποποίηση κατά τη διάρκεια κατάθεσης στην εν λόγω αγωγή. Τα έγγραφα δεν αναμένεται να εμπλέξουν τον Κλίντον σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα, ανέφερε το ABC.

Τα ονόματα περισσότερων από 170 ατόμων -γνωστά μόνο ως John και Jane Does προηγουμένως- με δεσμούς με τον Επστάιν αναμένεται να αποκαλυφθούν στα έγγραφα, αφού η ομοσπονδιακή δικαστής του Μανχάταν Λορέτα Πρέσκα αποφάσισε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ότι θα αποκαλυφθούν το νέο έτος. Λόγω της αργίας της Πρωτοχρονιάς, τα έγγραφα αναμένεται να δημοσιοποιηθούν από τις 2 Ιανουαρίου.

Αρκετά άτομα που προσδιορίζονται στα έγγραφα έχουν ήδη αποκαλυφθεί για τη σχέση τους με τον Epstein ή το άθλιο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων στο σεξ.

Πολλοί κατήγοροι και φερόμενα θύματα αναμένεται να κατονομαστούν, μαζί με ανθρώπους που εργάστηκαν για τον Epstein όλα αυτά τα χρόνια, ήταν μέλη του στενού του κύκλου ή φέρονται να συμμετείχαν στα εγκλήματά του.

Ένα από αυτά τα άτομα είναι ο πρίγκιπας Άντριου, στον οποίο ο Μάξγουελ και ο Έπσταϊν φέρεται να είπαν στον Τζούφρε να κάνει σεξ με τον ίδιο σε πολλές περιπτώσεις.

Ορισμένα από τα έγγραφα αναμένεται να περιλαμβάνουν την κατάθεση μιας γυναίκας γνωστής ως "Jane Doe 162", η οποία κατέθεσε ότι ήταν μαζί με τον πρίγκιπα Άντριου σε ένα πάρτι του 2001 στο σπίτι του Epstein στη Νέα Υόρκη, όπου η Giuffre, τότε 17 ετών, ισχυρίστηκε ότι της είπαν να κάνει σεξ μαζί του. Ο Βρετανός βασιλικόςάνδρας  έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς και έχει υποστηρίξει ότι δεν συνάντησε ποτέ τον Τζούφρε, παρόλο που έχουν εμφανιστεί φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί. Τελικά συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με αγωγή που είχε καταθέσει ο Giuffre.

Ο Κλίντον, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον Επστάιν και πέταξε με το ιδιωτικό του τζετ πολλές φορές, έχει αρνηθεί ότι είχε οποιαδήποτε αθέμιτη σχέση με τον σεξουαλικό παραβάτη. Η Giuffre προσπάθησε να τον κλητεύσει για να καταθέσει στην αγωγή της, υποστηρίζοντας ότι συνάντησε τον πρώην πρόεδρο στο ιδιωτικό νησί του Epstein στην Καραϊβική, το Little St. James, μετέδωσε το ABC. Ο Μάξγουελ επέμεινε ότι ο Κλίντον δεν επισκέφθηκε ποτέ το νησί και ο πρώην πρόεδρος αρνήθηκε να καταθέσει ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν ποτέ εκεί. Εκπρόσωποι του Κλίντον δεν απάντησαν σε αιτήματα σχολιασμού κατά τη στιγμή της δημοσίευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση