GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στην Βέροια! ΗΤΑΝ μαθήτρια στην τάξη που ξεκληρίστηκε στα Τέμπη το 2003 η 37χρονη παιδοκτόνος...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μητέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών μωρό της μέσα στο σπίτι της στο Μακροχώρι Βέροιας. Η 37χ...


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μητέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών μωρό της μέσα στο σπίτι της στο Μακροχώρι Βέροιας.

Η 37χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη.

Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ σύμφωνα με το ThessToday.gr εκτός από επιλόχεια κατάθλιψη πάσχει και από μια πολύ σοβαρή ψυχική νόσο, για την οποία ήταν απαραίτητο να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ώστε να είναι λειτουργική.

Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι η 37χρονη ήταν μαθήτρια στην τάξη του 2003, 21 παιδιά της οποίας έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα, στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση