GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

17 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ! Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ στα Ιλίσια...

Με φωτοβολίδα ευθείας βολής επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ομάδας Δράση άγνωστοι, σήμερα λίγο πριν τις 19:00, επί της διασταύρωσης των οδών ...


Με φωτοβολίδα ευθείας βολής επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ομάδας Δράση άγνωστοι, σήμερα λίγο πριν τις 19:00, επί της διασταύρωσης των οδών Αλεξανδρουπόλεως και Καισαρείας στα Ιλίσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ακροδεξιά οργάνωση είχε προγραμματίσει στις 17.00 συγκέντρωση για τα Ίμια στην πλατεία Ρηγίλης, με περίπου 200 μέλη εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων να σπεύδουν να πραγματοποιήσουν στο σημείο αντισυγκέντρωση, κάτι που ώθησε την ΕΛ.ΑΣ στο να μην επιτρέψει στα 50 μέλη της «Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης» να προσεγγίσουν την περιοχή.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης κινήθηκαν μέσω της Μιχαλακοπούλου προς την πλατεία Μαβίλη και, με το που έφτασαν εκεί εκτόξευσαν μια φωτοβολίδα προς τους αστυνομικούς της Ομάδας Δράση που βρισκόταν στο σημείο, χωρίς, πάντως, να καταφέρουν να τραυματίσουν κάποιον.

Αμέσως μετά την επίθεση η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 17 προσαγωγές υπόπτων, όλοι τους προερχόμενοι από τον εθνικιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση