GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NEA ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον Όλιβερ...

Nέες εξελίξεις στην υπόθεση της κακοποίησης και του θανάτου του Όλιβερ. Η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, παρήγγειλε απ...


Nέες εξελίξεις στην υπόθεση της κακοποίησης και του θανάτου του Όλιβερ. Η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, παρήγγειλε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας να πάρει κατάθεση από την Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, καθώς με δηλώσεις της είχε αναφέρει ότι γνωρίζει το όνομα του δράστη της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η Πανελλήνια Ομάδα κατά της Κακοποίησης Ζώων γνωρίζει το όνομα του δράστη και το έχει καταθέσει στην αστυνομία, ενώ υπάρχουν όπως υποστηρίζει υπάρχουν και μάρτυρες.

1 σχόλιο

  1. Για να μην εχετε αποριες,αφου επιστρατευσαν μια μεγαλυτερη,απ τον Αυτια,γλιτσα για να βγαλει ενα καταπτυστο πορισμα,που μεχρι και η Δικαιοσυνη ειναι αντιθετη,τι λαυρακι κρυβεται.Για την ιστορια,ο πρωην Πρυτανης και υποψηφιος της ΝΔ,ειναι μια ανυποληπτη καρικατουρα,ασχετος επιστημονικα και ελεεινος λακες της εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση