GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΔΥΣΦΟΡΙΑ των ομογενών του Hellenic Initiative για τα σχόλια του Μ. Ιγνατίου..."

Έντονη ήταν η αντίδραση πολλών κορυφαίων ομογενών στην εκδήλωση του Hellenic Initiative στα σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίο...


Έντονη ήταν η αντίδραση πολλών κορυφαίων ομογενών στην εκδήλωση του Hellenic Initiative στα σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου εναντίον τους μέσα από το μπλογκ του.

Οι δημοσιογράφοι στην Ουάσιγκτον έχουν αρχίσει να παίρνουν αποστάσεις από τον άλλοτε δυναμικό δημοσιογράφο, ο οποίος δεν «κρατά καλό λόγο για κανέναν» σε Ελλάδα και Κύπρο όπως λένε. Κάποτε μεσουρανούσε στο MEGA, μετά τον απομάκρυναν  από OPEN και Έθνος, ενώ σε ΣΚΑΙ και MEGΑ αρνήθηκαν να τον προσλάβουν, όπως λέγεται, γι’ αυτή ακριβώς την «χολή» που στάζει. Στην Αθήνα και, ιδιαίτερα στην Κύπρο δασκαλεύει, με ύφος καρδιναλίου, Υπουργούς και θέλει να τους «βάλει σε τάξη» όπως ο ίδιος θέλει.

Μόλις προχθές, στο blog του επιτέθηκε στους ομογενείς του Hellenic Initiative, την ομάδα των κορυφαίων προσώπων που στηρίζουν σταθερά την Ελλάδα και την Κύπρο, κατηγορώντας τους, κορυφαίους Έλληνες, ως φιλότουρκους. Αντίθετα με άλλους εκπροσώπους ΜΜΕ, ο Μιχάλης Ιγνάτιου δεν ήταν στη δεξίωση του Hellenic Initiative στη Νέα Υόρκη. «Επιτέλους ας σταματήσει να πουλά ο κ. Ιγνατίου τον μύθο των περασμένων μεγαλείων, μία εικοσαετία πριν όταν τρομοκρατούσε Έλληνες και Κύπριους ανταποκριτές στην Αμερική» έλεγε ομογενής που ήταν παρών στην εκδήλωση. «Οι βαριές κουβέντες εναντίον του Κ. Μητσοτάκη εν’ όψει της επίσκεψης Ερντογάν, οδηγούν όσους γνωστούς του έχουν απομείνει στο ΥΠΕΞ να μην του σηκώνουν τα τηλέφωνα» είπε.

Η δε προχθεσινή του επίθεση μεταφέρθηκε αρμοδίως στην Αθήνα σε ιδιοκτήτη μεγάλου καναλιού. “Δεν ξόδεψα την ζωή μου να στηρίζω με εκατομμύρια δολάρια την πατρίδα για να με βρίζει ένας τέτοιος χαρακτήρας” είπε γνωστός ομογενής, στον επιχειρηματικό παράγοντα, με τον οποίο συνδέονται με στενή φιλία.

Η δυσφορία των ομογενών κατά του Μ. Ιγνατίου έχει μεταφερθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου και στο προεδρικό μέγαρο της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση