GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΑΡΤΙ» Βελόπουλου! «ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ την τροπολογία επειδή είναι έκτακτη» δικαιολογήθηκε ο Βορίδης...

Την… τιμητική του είχε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, στην ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, για τον προ...


Την… τιμητική του είχε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, στην ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, για τον προϋπολογισμό.

Σχεδόν από την αρχή της ομιλίας του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εμφανίστηκε αποφασισμένος να… κάνει πάρτι με τον παλιό συνάδελφό του καθώς ζήτησε από τον Μάκη Βορίδη να του πει αν θα ψηφίσει τη ρύθμιση για τη νομιμοποίηση παρατύπων μεταναστών (ο υπουργός απάντησε καταφατικά) και λίγο αργότερα τον κατηγόρησε για «πολιτικό αλτσχάιμερ», σχετικά με τη στάση που τηρεί για συγκεκριμένα θέματα.

Κλείνοντας, μάλιστα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναζήτησε εκ νέου τον υπουργό Επικρατείας, ο οποίος όμως είχε βγει από την αίθουσα της Ολομέλειας. «Ε, άκουσε πολλά…», είπε ο Κ. Βελόπουλος.

Η τροπολογία (για τις άδειες διαμονής) αποτελεί έκτακτη ρύθμιση, και ως τέτοια «δεν είναι η βασική επιλογή» υποστήριξε  ο υπουργός Επικρατείας. «Εάν ήταν η βασική επιλογή θα την κάναμε τακτική. Αρα είναι μία έκτακτη ρύθμιση που προκύπτει από τις συγκεκριμένες ανάγκες, ενώ έχει εξηγηθεί επαρκώς από τους αρμόδιους υπουργούς» πρόσθεσε ο κ. Βορίδης, απαντώντας αργότερα σε ερώτημα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης, Κ. Χήτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση