GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ οι αντιδράσεις! ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ από το (τρικούβερτο) γλέντι στον "Ερυθρό Σταυρό"...

Νέες εικόνες έρχονται στο φως από το χριστουγεννιάτικο γλέντι που στήθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με τη συμμετοχή της διοικήτριας ...


Νέες εικόνες έρχονται στο φως από το χριστουγεννιάτικο γλέντι που στήθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με τη συμμετοχή της διοικήτριας και μερίδας εργαζόμενων, την ώρα που οι αντιδράσεις για τις απαράδεκτες εικόνες φουντώνουν.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων επιχειρεί να δικαιολογήσει τις εικόνες, μιλώντας και για διαστρέβλωση της πραγματικότητας,  ενώ σε βίντεο φαίνεται το γλέντι να είχε ανάψει για τα καλά στο νοσοκομείο, με τη διοικήτρια μάλιστα να σέρνει το χορό και να ακολουθούν νοσηλευτές, ακόμη και γιατροί.

Μάλιστα, το… ρεπερτόριο φαίνεται να είναι πλούσιο, ενώ δεν λείπει φυσικά ο χορός (ζεϊμπέκικο και τσιφτετέλι). Κι όλα αυτά, ενώ από πίσω περνάει τραυματιοφορέας με ασθενή. Μια ασθενή πάντως, για την οποία η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού, Βούλα Γεωργάκη, είπε πως «η κυρία ζήτησε να περάσει για να λάβει μέρος και να ακούσει τα κάλαντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση