GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ (αμφιλεγόμενη) λίστα πελατών του Έπσταϊν με 2 ονόματα Ελλήνων πολιτικών...

Kυκλοφόρησε μια λίστα στα Social media τις ΗΠΑ που αν και δεν φαίνεται να έχει κάποια αξιοπιστία, ωστόσο σε αυτήν καταγράφονται και δύο ονόμ...



Το Κογκρέσο μπλοκάρει τη λίστα πελατών του Τζέφρι Έπσταϊν απο τη δημοσιότητα, επειδή πολλά μέλη του βρίσκονται μέσα στις σελίδες του μαύρου βιβλίου.
«Πολλοί από τους συναδέλφους μου φοβάμαι ότι έχουν παραβεί τον κανόνα σε αυτόν τον τομέα, για οποιονδήποτε λόγο”, εξήγησε ο Burchett κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Newsmax. «Κάποιος του ψιθύρισε στο αυτί «Δεν θέλεις να βγει κάτι, καλύτερα να κρατάς το στόμα σου κλειστό σε αυτό», και αυτό ακριβώς συνέβη»
«Προφανώς το Κογκρέσο έχει παραβιάσει τον κανόνα, και αυτό συνεχίζεται μέσω του Λευκού Οίκου, μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης», συνέχισε ο Burchett. «Ο κάδος απορριμμάτων είναι πολύ βαθύς. Δεν είναι βάλτος, είναι ανοιχτός υπόνομος».
Ο βουλευτής Burchett ισχυρίστηκε ότι «πολλοί συντηρητικοί» ψηφίζουν «τρελά πράγματα» στο Κογκρέσο επειδή υπάρχουν αυτές οι σεξουαλικές κατηγορίες καταγεγραμένες σε ταινίες και εκβιάζονται.
Ο Burchett εξήγησε ότι «ισχυροί άνθρωποι» που «λαμβάνουν μεγάλες αποφάσεις» βρίσκονται πίσω από προγράμματα εκβιασμού.
«Εσείς μπορεί να επισκέπτεστε, εκτός πόλης ένα μοτέλ ή ένα μπαρ στο DC – εκεί υπάρχουν γυναίκες, άντρες, οτιδήποτε άλλο.. τους αγοράζετε ένα ποτό. Το επόμενο πράγμα ξέρεις, είσαι στο δωμάτιο του μοτέλ μαζί γυμνοί.
«Και τι γίνεται; Κάποιος καλοντυμένος άνθρωπος βγαίνει έξω και σου ψιθυρίζει στο αυτί: «Ε, φίλε, υπάρχουν καταγραφές».
«Ξέρουν να εκβιάζουν», είπε ο Burchett τους πλούσιους Αμερικανούς που τραβούν τα νήματα. «Ξέρεις, κάπου θα σε βρούν γυναίκες, ναρκωτικά, κτλ..».
«Η σεξουαλική διαστροφή που συμβαίνει στην Ουάσιγκτον… όπου ο μέσος όρος ηλικίας είναι πιθανώς τα 60 ή τα 70… κάποιοι σε καλούν, «θα κάνουμε μια σεξουαλική συνάντηση σε ένα από τα σπίτια μας. Πρέπει να έρθεις, σε τι μου ζήτησες να έρθω; Και τότε συνειδητοποιείς ότι σου ζητούν να έρθεις σε ένα όργιο».
Πάραυτα κυκλοφόρησε ανεπίσημα μια λίστα στα Social media τις ΗΠΑ που αν και δεν φαίνεται να έχει κάποια αξιοπιστία, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί σε αυτήν καταγράφονται και δύο ονόματα ελλήνων πολιτικών: Του νυν πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και του Πρώην υπηρεσιακόυ πρωθυπουργός επί 35 μέρες στην κατοχική κυβέρνηση των μνημονίων Παναγιώτη Πικραμμένου…
Στην σειρά 158 βλέπουμε το όνομα του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη και στην σειρά 201 βλέπουμε τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό των μνημονίων Παναγιώτη Πικραμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση